Arama sonuçlarınız

1. C

10w-30 Scooter Yağ Tavsiyesi

Merhabalar, ikinci el 2023 model, 6.000 km’de, SYM ADX 125 motosiklet satın aldım. Motor yağı ve şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Yağ tavsiyesi için yardımcı olursanız sevinirim. Motul 10w-30 scooter power hiçbir yerde bulamadım. Varsa güvenilir satıcı tavsiyesi de olur. Teşekkürler.
  2. C

Peugeot Tweet 125 GT nasıldır?

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu arada sanırım 2024 model ve üstü Tweet 125 GT modellerinde ABS var sanırım. Zaten Tweet 200 GT buldum anlaşırsak onu alacağım :)
  3. C

ABS olayını netleştirdim. Tweet 125lerin hiçbirinde ABS yokmuş. Ön arka disk CBS imiş. Tweet 200 lerde ön arka ABS varmış. Yedek parça konusunda hiçbir fikrim yok ama.
  4. C

Herkese merhaba, motorumu sattım yeni motor arayışındayım. İkinci el, 2023 model, Tweet 125 GT buldum sarı sitede ancak bu motorla ilgili pek bilgim yok. Ön ve arkada ABS var mıdır? Tweet 200 ile çok farkı var mıdır? Genel olarak nasıl motordur? Düşük km 80-90bin TL aralığında alınabilecek...
  5. C

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

Henüz bayilere gitmedim ancak en mantıklısı Jet 14 200 evo plus olarak geliyor. Symphony ile aynı alt yapıyı kullanıyorsa ticari motor görünümü yerine jet 14 daha mantıklı gibi. Symphony ile jet 14 200 evo arasındaki kasa harici fark birinin 14 inç birinin 16 inç tekerleklerinin olması. Sıvı...
  6. C

Kesinlikle zor seçim 😄 30k fiyat farkı ve yakıt tüketimi önemli değil benim için hususi kullanacağımdan dolayı. En iyisi müsait bir zamanda bayilere gidip sh, semphony, jet 14 200 evo motorları canlı görüp oturuş pozisyonlarına göre degelerlendirmek. Joyride 300’e de bakarım gitmişken ☺️
  7. C

Sahibinden’de baktım, Sympony peşin alımda 2025 model için 135-136bin lira. Bayilerle daha önce konuştuğuma göre kısmi ödeme + taksit yapınca her türlü taksitli fiyat üzerinden satıyorlar. Kısmi ödeme tutarı az da olsa çok da olsa taksitli fiyat üzerinden satıyorlar.
  8. C

Honda Sh 125i ve Sym Symphony ST 200 ABS karşılaştırdığımda; İki modelin de 16 jant olduğunu, Sh’ın Michelin lastikle bayiye gelmesi, akıllı anahtar, sıvı soğutma, çekiş kontrol sistemi gibi özelliklerinin olması, Japon grubu olması ve malzeme kalitesinin iyi olması öne çıkıyor. Symphony’nin...
  9. C

Evet bu motoru da düşündüm ancak sh daha mantıklı geldi marka değeri, malzeme kalitesi göz göz önünde bulundurduğumda.
  10. C

Küçük bir şehirde yaşıyorum. Yokuş iniş çıkış derdim yok. Otomobil kullanıyorum zaten tamamen keyfi bir hevesle yöneldim motosiklete ve çok acemiyim :) Hero Dash motor kullanıyorum öğreneyim diye aldım düşse de çizilse de üzmesin diye ancak yol tutuşu ve frenleri pek güven vermediği için...
  11. C

Merhabalar, iki motosiklet arasında karar veremiyorum. Sh tabii ki daha kalitelidir ancak görünüş olarak SYM Jet 14 ve Jet x modelleri daha cazip geliyor. İnmesi binmesi kolay ortası tünelsiz, en az 14 inç tekerlekli, mutlaka ABS fren sistemli scooter arayışındayım. Bu iki modele çok yakınım şu...
  12. C

KYMCO Dink R 150 mi SYM Jet 14 200 EVO Plus mı?

Az önce Dink R üzerine bindim bayide. Ayak arasındaki tünel rahatsız etti ve biraz da küçük geldi motor bana göre sanki. KRV yoktu bayide canlı goremedim. 180cm boy 114 kg ağırlığındayım. X-Town CT 250 iyiydi ama fiyat çok yüksek geldi. 3-4 ay önce nakit 190 bin liralara satmislar. Güncel fiyat...
  13. C

Açıkçası benim de gönlümden geçen KRV 200. Üstelik Dink R ile aynı fiyat.
  14. C

Mesela KYMCO KRV 200 beğendim ancak kayış sıkıntısı yaşayanlar olmuş. Bilgisine güvendiğim bir arkadaş KRV alma sorunlu Dink R al dedi.
  15. C

Jet 14 200i ABS için olumsuz birkaç yorum okumuştum. Güncel EVO Plus modelinde o eksiklerin giderildiğini söylüyorlar.
  16. C

60-70bin kadar nakitim var motosiklet için.
  17. C

Merhabalar, motosiklet tecrübem pek yok. Bu iki motor arasında kaldım. Bunlara ek olarak Jet x 125 veya fiyat performans, sorunsuz ve teknoloji olarak biraz güncel, mutlaka on ve arka ABS olan model tavsiye ederseniz ona da açığım. Bütçem 200 bin tl bandında ancak taksitli bu rakamlara...