Arama sonuçlarınız

1. domdom41

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

Motoru alalı 2 ay oldu. Daha ikinci ayında bir sürü parçası değişti, motor revizyon gördü vs. Ben de doğal olarak Yamaha Genel Merkez’e talep açtım: “Bu motor işlem gördü, değer kaybım var. Gereğini istiyorum.” Gelen cevap: “Aracınızda değer kaybı yoktur, yine aynı fiyattan satabilirsiniz.”...
  2. domdom41

Xmax motordan gelen ses

Güncelleme; 18 gün sonra servisten motoru teslim aldım. Değişen parçaları aşağıda listeliyorum. Parça Listesi Yağ Filtresi Egzoz Contası Supap Keçesi Yağ Keçesi O-Ring Perno Segmanı 5’li Zincir Zincir Conta Üst Conta Conta Segman Std. Emme Supabı Egzost Supabı Conta Yağ Pompası Conta Biyel Kolu...
  3. domdom41

Ben sorun çıkmaması adına yamaha aldım. Gidip Cf'de alabilirdim, fakat kışı bunla geçirip yaza doğru satıp araba alacaktım. Şimdi bloğu işlemli motoru piyasanın 30 40 bin lira altına vereceğim. Bundan sonra da yamaha falan bulaşmam.
  4. domdom41

Hep gözüm 450 nk'da kalmıştı. Ama bir yanımda xmax al yamaha kalitesi var, tarafına gidince gözüm kapalı aldım ama bu sorunu yaşayınca gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Oysa ki bajaj'a da bindim cf'ye de bindim ikisinde de tecrübem oldu. Servise bakım harici uğramamııştım.
  5. domdom41

Biraz önce sarı sitede bir ilana denk geldim. Kullanıcı öğretmen ve okula gidip gelmek için kullanıyor, 1300 km gibi aynı sorundan indirmişler bloğu...
  6. domdom41

Gözlük sorunu

Bende bazen lens takmadığımda gözlükle binmek zorunda kalıyorum. Kaskta pinlock olsa da gözlükte buhar önleyici olsa da anlık buğulanma oluyor genellikle nefesimi aşşağı doğru vermeye çalışıyorum :D 1763033995 Vizörü hava alabilecek şekilde bırakıyorum.
  7. domdom41

Selamlar dostlar, 2024 XMAX Tech Max sahibiyim. Motorum 2025 Ağustos çıkışlı ve 2.ayında 2.500 km’de iken motor bloğu ve yağ pompası problemi yaşadım. Servis garanti kapsamında parça değişimine gitti. Burada paylaşmıştım zaten. Son 15 gündür bu işin peşini bırakmadım. “Bende mi denk geldi?”...
  8. domdom41

Kış geldi, motorlar yattı mı?

abi maltepe tuna sağolsunlar ilgililer 1762966813 2 hafta oldu bu pazartesi parçalar gelmiş en geç cumaya kadar toplarız demişti şef
  9. domdom41

Aldığım gibi ona çok güzel para harcadım abi ama nazar değdi.. https://hizliresim.com/r8syepc 1762966159 29 ekim kutlamalarına gitmiştik kortejleri izlemeye dönüşte gebze tarafında stop etti, 10 dakika bekleyip tekrar çalıştırdım motordan ses geliyordu kapattım kamyona yükleyip götürdüm...
  10. domdom41

yağmurda çamurda bineriz diye sıfır xmax aldık 24 model 2. ayında 2 binde motor indirdi serviste yatıyor :D
  11. domdom41

xmax değer kaybım ne kadar olur?

bilemiyorum abi tiksindim bi kere
  12. domdom41

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

Gayet doğru ilerliyorsun bence. Bu dönemde en önemli şey özgüven değil, kontrollü alışkanlık kazanmak. Yavaş gitmen, araç aralarına dalmaman, manevrada emin olana kadar beklemen tamamen normal. Motosiklet otomatik de olsa, düşük hızda denge, ağırlık kontrolü ve bakış yönü tamamen kas hafızasıyla...
  13. domdom41

Eskiden mühendisler konuşurdu şimdi muhasebeciler ve finansmanlar konuşuyor abi özet bu :)
  14. domdom41

Ne kadara aldınız hocam
  15. domdom41

3 ayı geçmedi, servise götürdüm arıza ile ilgili bilgi henüz dönmedi dün bloğu indirdiklerini bugün açacaklarını söylediler.
  16. domdom41

Siz biraz art niyetlisiniz hocam. Garantiden yapıldığı için bütün her şeyi var. Ayrıca 150 bine kullandığınız motosikletin 2. elini alamazsınız :)
  17. domdom41

Keşke alıcı da sizin gibi düşünse adam 2 bin km'de motor açılmış deyip uzak duruyor.
  18. domdom41

Nasıl bir süreç işlemeliyim? Satıcı bayi ile mi yoksa direkt yamaha ile mi?
  19. domdom41

Yağ pompası sorunu, servis raporunu aldıktan sonra detaylıca paylaşırım.
  20. domdom41

Sorun kronikmiş arkadaşlar 500 km'de bir arkadaş aynı sorunu yaşamış. Geçen hafta salı günü de 7000 km'de bir arkadaş aynı konudan sorun yaşamış. 1762154369 Motoru satarken motor, revize görmüş motor olmayacak mı? Alıcı alırken bunu göz önünde bulundurup bir fiyat biçecektir. Ama işte burda ne...

Yeni mesajlar