Arama sonuçlarınız

1. K

Cg 125 alınır mı neler önerirsiniz

Teşekkür ederim.
  2. K

Cg 125 alınır mı neler önerirsiniz

İyi akşamlar abiler,ablalar kuba/mondial cg 125 nasıl bir motor alınır mı sizce kampanyalı oluyorya o şekilde almayı düşünüyorum 45 bin bütçe var önerilerinize açığım bir bayide görmüştüm 45 bine genel kullanımım okula gitmek , ve antremana gitmek için olur tahmini olarak günlük 35 km yol...
  3. K

Devir yukselip dusuyor

Motor 2t mi acaba
  4. K

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Geçmiş olsun mesajları okumadim ama arıza vermiş sanırım köfte etkinliği nasıl geçti diye soracaktım.
  5. K

Boşta Gaz Verip Bırakınca Motordan Tak Sesi Geliyor

Eğer gelmiş olsaydı o ses normal olurdu karbüratörün kelebeği ile alakalı Karbüratörün manifold contaları eskimiş olabilir mi hava kaçağı gibi birşeye sebep açıyorsa. Birde shorts olarak yükleyip atarsan bilen. Kişiler daha iyi anlar
  6. K

Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak

Dusme ahmetim repliği geldi aklıma abi😅 para çok sende.
  7. K

Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak

Alıp alamayacağını bilmiyorum fakat böyle bir deneyimim var bisiklete takılan kitlerden sipariş etmiştim o zamanlar sınır yoktu 140 euro olması lazım urun 140 eurodan azdi vergi dahil 130 filan yapıyorlardı 5bin liralık ürün için toplam 17 18 bin lira ödemiştim sorunsuzca ilerlemesi için bana...
  8. K

Boşta Gaz Verip Bırakınca Motordan Tak Sesi Geliyor

Motor çlışmıyorken denedin mi.
  9. K

Baga değişimi performansı arttırır mı ?

Hocam tam anlayamadım yani elinizdeki baga ile ayni baga mı takacaksın yoksa bu internetteki gibi 1 tanesini çıkardık dostlar , 2 gram düşürdük dostlar olayı şeklinde mi ? Ben bu ikisi gibiyse önermem o motoru yapan mühendis zaten o motoru ona göre tasarlamış o tür olaylara girmeye benim...
  10. K

Motorlu bisiklet yeni karbüratör gaz yemiyor

Yakıt enjeksiyon değil karbüratörlü sanırım ben ayar yapamadım https://hizliresim.com/j4u2udk https://hizliresim.com/7pc1evi Bunlar resimler şuan üstünde eski karbüratör var o karbüratörü takarken altını kırdım hava kaçağı vardı oraya ısıya dayanıklı silikon attım fakat üstündeki karbüratör de...
  11. K

Arora 100 rolantide durmama sorunu

Karbüratör eski mi acaba yalama olmuş olabilir mi bazen oluyor (ben sadece karbüratörden bahsettim subaplarda sorun olabilir)
  12. K

Motorlu bisiklet yeni karbüratör gaz yemiyor

Beyler,bayanlar merhaba forumda yeniyim aslında uzun süredir izliyorum , uzatmadan konuya gireyim bayağı bir araştırma yaptım fakat bulamadım hatta yabancı forumda aktif olarak konu açık fakat sorunu çözemedim şimdi ben bisiklete takmalık bir motor kiti aldım ilk 3 ay çok güzel kullandım kış...