Arama sonuçlarınız

1. E

Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

Forumda çok kısa süredir bulunduğum için forumun f/p anlayışı hakkında yorum yapmam hata olur ancak genel Türkiye yapısı hakkında şunu söyleyebilirim; dövizdeki ciddi artış, vergilendirmedeki çarpık yapı ürün fiyatlandırmasını buna bağlı satınalmadaki borçlanma oranını arttırıyor. Bu sebeple...
  2. E

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

Konuyu anlamak gerek, trafik cezası yüzünden motor haşat olmuyor. Sosyal mesajı ver sen yine hocam. Burada tartışılan şey dayanıklılık. Tamam 80km hızda 7000 devirde gidip motoru haşat etti diyelim, sen haşat olan motor için bi yorum yapıver arkadaş ne yapsın şimdi?
  3. E

CFMOTO 250SR 5800KM' de blok dağıttı Tüketici Mahkemesi konusunda bilgilendirebilecek var mı

Burada konu kurallar değil ki dayanıklılık.. kgm ve trafik kuralları sürücü, yolcu ve yayaların güvenliğini sağlamak için var, herhangi bir marka kara taşıtının ömrünü uzatmak için değil. cf Moto 7000 devirde 1 saat çalışınca blok patlatıyorsa motoru 2. 3. Vites neyse 7000 devirde 80 km hız...
  4. E

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı olsun dostum, kazasız belasız keyifli sürüşler
  5. E

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

yok hocam ben o mantıkta sportage'a biniyorum şu anda. kısmetse de cruiser ile devam edeceğim ;)
  6. E

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

keyif, donanım, fiyat/performans. bugatti ile dağ yoluna giremezsin, unimog ile 0-100 yapamzsın, makas atamazsın. ferrari ile çoluk çocuk pikniğe gidemezsim, crawler ile klübün önünde piyasa yapamazsın. ama ikisinin ortası bir c suv ile hem hafif arazide gidersin hem hafifliği ve nispeten...
  7. E

Barrossa Motor

Ben bir incelemesini izledim, hyesoung ya da ona benzer bir markanın motorunun sorunları giderilmiş haliymiş. Çok tarz duruyor ancak eski markasından eksileri çok fazlaymış. İnceleme linki;
  8. E

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Hayırlı olsun dostum, kazasız belasız keyifle sürmen dileğiyle 🎉
  9. E

Çizik konusu...

Şimdi o çizik bir de civciv ses yapar ☺️ Şakası bir yana boya tecrüben yoksa gerçekten iyi düşün, Motoseverrr’in dediği gibi kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin. Oje ve kulakçöpü ile yapacağın işlemin sonucu pek içine sinmez. Görsel olarak ben buradayım der. Sedefli boya olmadığı için dışarıda...
  10. E

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

254 peşin kalanı kk taksit yap bence. Kalanıyla sigorta kasko vs den sonra altın falan alırsın, sıkıştığın yerde kullanırsın. Ben de 15 yıl öncesine kadar aynı senin beybabanın kafadaydım. Ev kredisine girmemle beraber sürekli borç öder oldum ancak hayatımı da hep idame ettirecek acil durum...
  11. E

Motosiklet önerisi

Hocam ben yeniyim de, o kadar çok düşük bütçe okudum ki, şaşırdım bütçeye aklıma bişey gelmedi bir anda 😂😂
  12. E

Herkese Merhabalar

Arkadaşlar ben Erdinç. 40 yaşındayım. bir zamanlar kaptandım. Evlilik emeklisi oldum. Şimdilerde yine denizcilik sektöründe fakat kara tarafında çalışmaktayım. Ellerinizden öper 2 çocuk babası, 1 hanım kocasıyım. Güzel Atatürkçü olduğuma inanıyorum. Elhamdülillah müslümanım, ama arada...

Yeni mesajlar