Arama sonuçlarınız

1. M

A1 Ehliyet hangi vitesli motoru tercih etmeliyim?

Bayii öyle söyledi.
  2. M

Tabi haklısınız ama dediğim gibi şehir içinde trafik tecrübem bayağı var ve hatta bir dönem fren balatamin yenisini gelmesini beklerken frenler cok az tutuyordu o şekilde 1 hafta sürdüm 😅
  3. M

Çoğu kişi başlangıç motorunda ABS olmalı diyor ondan ötürü arkası kampana olan bir motor almak istemiyorum. Düşmekten biraz korkuyorum çünkü daha önce kazada bileğim kırıldı ve nounion olarak kalmak zorunda kaldı çünkü ameliyat olacak bir yer değildi.
  4. M

Zaten alıp satmadan ziyade uzun süre elimde tutmak istiyorum. Teşekkür ederim bilgilendirme için. 1751686684 Ayrıyeten sıfırına 120.000 TL dediler normal midir? QJ'nin kendi sitesindeki numarayla görüştüm.
  5. M

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

2025 modellerde ABS var diye biliyorum. [Arkada olmadığı için istememenizi görmedim benim hatam] https://www.honda.com.tr/motosiklet/modeller/scooter/honda-pcx125/donanim
  6. M

Yani commuter tarzı da olur. Drift L istiyorum fakat motoru ben 2 3 yıl binmeyi planlıyorum ve frenler benim için önemli. CBS açıkçası gözümü biraz korkutuyor çünkü şehir içi hariç biraz böyle şehir dışına çıkmak da istiyorum ara ara, muğla'da olduğum için akyakaya falan gitmeyi planlıyorum...
  7. M

Merhaba herkese, trafik tecrübem var yaklaşık şehir içinde 8000 km yol yaptım elektrikli motor ile. 1 ay sonra A1 ehliyetim geliyor sonra da motor almak istiyorum. Boyum 176 kilom 67 ve vitesli spor motor almak istiyorum. Aklımda şu modeller var fakat tam kararlaştıramadım. Vitesli motor...

Yeni mesajlar