Arama sonuçlarınız

1. A

Ceza

Yeni motor buldum peşinat olarak verip onu alıcam o yüzden. 😄
  2. A

Ceza

Merhaba motorumla kaza geçirdim ama motorumun plakasına değil benim tc üzerine ceza yazmışlar ehliyetsiz’likten chat gpt yazıyorum motorum plakasına yazılmadığı için problem olmaz diyor fakat size sormak istedim motorumun plakasında değil tc kimliğime yazılmış ehliyetsiz kullanma cezası motorun...
  3. A

Otopark

Hocam adam söyledi de anlamadım daha önce başına gelen varsa bilgilendirsin.
  4. A

Otopark

Merhaba bugün viraj alamayıp kaza yaptım hastaneye kaldırdılar 20 bin TL ceza yedim ve motorumun sigortası olmadığı için çektiler 2 sorum var. Ehliyet cezasını ödemeyip motoru çıkartabilir miyim. Plakaya değil TC yazıldı ceza --------- Motorumun sigortası yok sigorta yaptırıp mı...
  5. A

Silindir

Merhaba Drift L motoruma 65,50 piston silindir aldım fakat aldığım yer Mh drift göndermiş. Ulaşamadım Silindir ne kadar cnc de kestirsem drift l uyumlu olur yardımcı olur musun. Teşekkürler
  6. A

Drift l 200

Merhaba Drift l sahibiyim 200cc yükseltme karar verdim. Parçalarını da sipariş ettim 200 lük karbüratör 200cc de kit aldım Motorum 30 bin km de ve zaten bunları değiştircektim. Uğraşıcagıma biraz daha uğraşıp yükseltmek istedim. Bu 2 parçayı taktıgımda motor'da herhangi bir problem olurmu...

Yeni mesajlar