Arama sonuçlarınız

1. D

Tavsiye

ne kadar titreşim engelleyici olanlar olsada dediğin gibi hocam, zararı daha çok olucak gibi. Bende vazgeçtim. 1775686855 Yine burası üzerinden ufak bir yardım rica edicem forumdaki arkadaşlardan. Aksiyon kamerasını kaska bağlamak istiyorum ama aparat uyumlu değil. Birden fazla yolu var galiba...
  2. D

Tavsiye

Tamamdır hocam, yardımların için çok teşekkür ederim. Son sorumu soruyorum o zaman telefon tutacağı almak istiyorum ama bayiden motoru alırken takabileceğin bir yer yok demişti. R25 kullanan arkadaşlar varsa eğer kendileri kullanıyor mu nasıl yaptılar bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum :)
  3. D

Tavsiye

Biraz görünüş tutkusu galiba bu dediklerim :) Katlanabilir manetler universal oluyor galiba değil mi ? Birde sizlerede bu konu üzerinden sorayim intercom olarak ne önerirsiniz Cardo freecom düşünüyorum ama kararsızım biraz.
  4. D

Tavsiye

tamamdır hocam çok teşekkür ederim. 1775427565 Bilginiz varmıdır bilmiyorum ama gpkompozitteki bazı ürünler radyatör koruma egzoz koruma vs 2025 modelle uyumlu acaba kullanan varsa eğer elimde kalmasını istemiyorum. Tankpad içinde geçerli 2025 model uyumlu mu bilemiyorum çünkü
  5. D

Tavsiye

https://www.setmoto.com.tr/yamaha-r25-spor-manet-elc-k-y-ksek-kalite-tam-uyum-lazer-yazili-mav Bunun gibi mi hocam. Ayarlanabilir diyor.
  6. D

Tavsiye

Teşekkür ederim dostum, slider diye geçiyor dimi orjinal aksesuar olarak. 1775388274 Onuda sipariş edip geldiğinde taktırırım, teşekkür ederim. 1775388352 Kısa manet aklımdaydı ama kullanımı zorlaştırdığı için aklımda hep bi şüpheydi, manet koruma mantıklı ama onuda sipariş geçebilirim...
  7. D

Tavsiye

Bir arkadaş sürekli konu açma demişti ama, açılan konulardan devam etmek tam olarak verim sağlamıyor maalesef kusura bakmayın şimdiden. Asıl konuya gelecek olursamda, pazartesi günü bayiden r25 çıkartacağım ölmez sağ kalırsak :) Daha önceden çıkartan illaki vardır özellikle alınması gereken...
  8. D

İnterkom Önerisi

Çok fazla seçenek var o yüzden kafa karışıyor. Galiba grup sürüşleri için SENA daha mantıklı bireysel ve ya 2 kişilik sürüşler için cardo. Knmaster falan hiç konuşulmuyor. Kararsızlık 🤯
  9. D

İnterkom Önerisi

Hocam bende araştırıyorumda, aldın mı buradakilerden birini ve ya başka bir şey. Konuyu tekrar hortlatayim
  10. D

Bir yeni konu daha

diğer konuyla bu konu arasındaki fark, sorun muydu yeni konu açmak anlamadım?
  11. D

Bir yeni konu daha

İllaki bulunmak istenirse bulunur, ama bir anda yüksek cc’ye geçmek istemiyorum. Adım, adım ilerlemek daha sağlıklı geliyor :)
  12. D

Bir yeni konu daha

Selamlar arkadaşlar, Yeni bir motor alacağım için bir konu açmıştım karar kıldım sonunda. R25 olmayı düşünüyorum. Lakin şu anda aklıma takılan konu şu 25 model sıfırı 387k şu anda 2. el piyasasıda nerdeyse 350-380 arası. 0 alıp bayiden çıkartmak nedense daha çekici geliyor. Çünkü genelleme...
  13. D

R25vs450SR

Ss tarzını sevdiğim için, cefasını çekmekten yana bir sıkıntım yok. Evet aslında genel bakış r25 tarafında bende o taraftayım, ama insan nedense tek karar veremiyor. Yol çok uzun gibi gelmiş ama git gel 15-15 30 km birde kendim geziyorum 40-50 km gibi bir günlük olucak. CBR500 ikinci ellerini bu...
  14. D

R25vs450SR

Dostlar belki hatırlarsınız başka konularımda vardı maalesef başaramadık. Şimdi her şeyi ayarladım 300k gibi bir bütçem olacak. 2. el olarak r25 mi 450sr mı alsam diye kafam çok karışık. Fikirlerinize önerilerinize açığım. Motoru işe gidip gelirken ve gün içindede kullanıcam. Sürekli olucak yani...
  15. D

0 motoru 200-250 km hemen kullanmalı mıyım?

Çok teşekkür ederim, hem yol için hemde motor için herkesin verdiği cesaret için. Herkes çocuğuna biraz düşkün olur başına bişey gelmesin ister benimkide o hesap zarar gelsin istemiyorum motoruma :)
  16. D

Aslında kitapçıkta yazanı uygulasam yeterli olur gibi :)
  17. D

bende öyle demiş ve düşünüyorum. Ama rodaj zaten 1.000 km çok sorun olmaz diyorum. Yinede benim için rahat etmiyor sabit hızla gitmeye. büyük ihtimalle süreyi uzatarak hızlanıp yavaşlayarak gelmeyi deniyeceğim. 1745280101 Neden bilmiyorum 0 motor olduğundan bir anda yormak istemedim herhalde :)...
  18. D

Çevremde 1-2 arkadaşımda var onlarda hem motora alışman açısından hemde rodaj için uzun yolda bu kadar yok katetmek güzel olur dediler, ama neden bilmiyorum kafam karıştı.
  19. D

Arkadaşlar herkese selamlar. Bilen bilir bir süredir motor alma konusunda bir sürü fikir aldım sizlerden, kafamdada her şey netleşti. Nasipse bu hafta içinde motoru alacağım. Şimdi farklı bir konuyla geldim sizlere. Kuşadasında ikamet etmekteyim şu anda, alacağım motor yaklaşık 200-250 km...
  20. D

Son fikir alışverişi :)

Açmaz mıyım hocam, iyisiyle kötüsüyle konuşalım, fikir alışverişi yapalım ki. Bizim gibi almayı düşünen insanların aklında fikirler oluşsun :)

Yeni mesajlar