Arama sonuçlarınız

1. A

motomax indirimi hakkinda

bana da mail geldi. İndirim kuponu vermişler 19 hazirana kadar bari ay sonuna kadar olsaydı neyse.
  2. A

https://ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-bakanligi-e-ticarette-siparisleri-gerekcesiz-iptal-eden-firmalari-uyardi Habersiz iptal etme hakkınında
  3. A

Benim montu iptal etmişler interkom ve zincir kilit geliyor. Hiç arayan soran da olmadı.
  4. A

Bende de kargolandıya geçmiş ama inş bugün dağıtıma çıkmaz bu seferde ben şehir dışındayım 😃
  5. A

Hocam dün dediğim bunlar kendi aralarında çekiliş yapıyorlar büyük ihtimalle çıkan siparişler kargoya veriliyor başka ihtimal düşünmüyorum ben 😃
  6. A

Sipariş tarihine göre sırayla gönderdiklerini düşünmüyorum. Heralde kendi aralarında çekiliş yapıyorlar çıkan kişilerin ürünleri kargolanıyor aklıma başka da bir şey gelmiyor :D Şu ana kadar 26 ve 27 mayısta alanların çoktan gelmesi lazımdı.
  7. A

Bende de hala ne arayan var ne kargoya verildi diye sms fln hiçbir şey yok. 27 mayısta verdim sipariş Valla depoya gidip alınıyorsa gidip oradan alıyım diyorum. :D
  8. A

hasanpaşa mağazasından bahsediyor heralde
  9. A

Bende 27 mayısta sipariş vermiştim bende de hazırlanıyor da. Umarım öyle bir iptal saçmalığı yoktur.
  10. A

27 mayısta sipariş vermiştim hazırlanıyor hala 😤 Bayramdan önce gelse keşke
  11. A

Aldım ben bunu yanına securage zincir de aldım iyi oldu.
  12. A

Tekrar açılınca indirim bitmez inş. Sitede çökebilir herkes bir anda hücum edecek.
  13. A

https://www.motomax.com.tr/shima-renagade-2-korumali-motosiklet-montu-kirmizi Bende bunu düşünüyorum
  14. A

Ekipman ve İnterkom Tavsiyesine İhtiyacım Var

Bende yazlık mont arayışı içindeyim, aşağıdaki ürün nasıl sizce f/p olarak? https://www.durt.com.tr/urun/durt-hillx-erkek-yazlik-siyah-motosiklet-montu-en-17092-4-2020-onayli-kopya-kopya-xl
  15. A

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Firmaya sorarım bms yi çünkü ben sizin gibi elektronik işlerinden pek anlamam 😏 Benimki 150 km menzili olan modeli
  16. A

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Maşallah baya km yapmışsınız. Bende Sway N90 alarak elektrikli motosiklet dünyasına adımımı attım. Bakalım benim serüven nasıl olacak? :unsure:
  17. A

Bluetooth Kulaklık önerisi

Merhaba İnterkom özelliği olmayan sadece telefonda konuşma ve müzik için öneriye ihtiyacım var. Düşündüğüm modeli aşağıya bıraktım ancak farklı önerileri de açığım. Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa da yorumlarını merak ediyorum...
  18. A

Zorunlu Trafik Sigortası

E-Bike kullanıcısı olarak bir sorum olacak. Kullandığım motor ruhsatta Elektrikli bisiklet olarak geçmekte, bu yüzden istesem de zorunlu trafik sigortasını yaptıramıyorum. Allah korusun bir kaza durumunda benim akıbetim ne olacak bilgim yok. Tecrübeli dostlardan bu konu da yardım bekliyorum.
  19. A

Kask Önerisi 2025

Merhaba Bende stream 2 yeni aldım. Pinlock olarak hangisini aldınız? Ne kadar gidiyor?
  20. A

Livall MC1 PRO - Kaskların İsviçre çakısı

Merhaba Dostlar Youtube da dolanırken karşıma çıktı. Forum arama kısmında arattım açılmamış gözüküyordu bende bu konuyu açamaya karar verdim. İlk başlarda konsept tasarımda olan bir ürün sandım ama değilmiş.Ağzım açık kalarak videolarını izledim. Ülkemizde satışı yok maalesef belki bir motor...

Yeni mesajlar