Arama sonuçlarınız

1. A

Kısa boyla yerden yüksek motosiklet kullanmak

Fikirlerin için teşekkürler adaş. Bu motorun maalesef koruma demiri opsiyonu bulunmuyor fakat slider, motor koruma takozu gibi aparatlar düşünüyorum, çiziklere karşıda olmazsa olmaz seramik kaplama gibi işlemlerle korumaya çalışıcaz elimizden geldiğince. Yarım milyonluk alet mecbur😅
  2. A

evet emsallerine göre selesi biraz yüksek bir de çok seri hızlanıyo namert, ama olmayacak iş değil gayet rahat sürülür ağırlık merkezi yere yakın debriyaj yok ayaklar pegde değil önde. Daha nolsun. Allah kaza bela vermesin :)
  3. A

Tam anlayamadım nmax 155e parmak uçlarınla bastığını mı kastettin hocam. Yoksa benden mi bahsediyoruz😅
  4. A

abi seni her konunun altında görüyorum baya aktifsin maşallah platformda
  5. A

ahahahahahabbsb G Ö T kuralı çok iyiymiş hocam. T kısmı biraz eksik kalıcak maddiyat konusunu da hallettim sayılır. Nasipse alıcaz bunu inşallah, ilginiz için teşekkürler
  6. A

A2 2 yıl dolmasına 2 ay kaldı A ya yükselticem 1741332240 1741332531 Maşallah motorunuza nazar değmesin. Alçaltma için teşekkür ederim😅😅. Alçaltma kitinin süspansiyonun sıkıştırma-geri tepme oranlarına etkisi olmuyor mu?
  7. A

Arkadaşlar herkese mutlu günler ve iyi sürüşler diliyorum. 20 yaşındayım yaklaşık 1 yıl kadar kuryelik yaptım. Çevrem de genel olarak motorcu olduğu için zaman zaman kısa süreli R25, MT25, FORZA 250, Duke 390, CBF 150 gibi çeşitli motorlarda sürüş tecrübelerim oldu. Vites geçişleri motor...

Yeni mesajlar