Arama sonuçlarınız

1. E

KTM KTM 390 Adventure Kullanıcıları / bilgi paylaşımı

Arkadaşlar selam bende ktm 390 adv alma arifesindeyim . 21 model maks 20k km düşünüyorum alınır mı başımıza kalır mı ? bana kalsa bir sorun yok altarafı 4 yıllık motor sonucta. ama millet cok öcü gibi yaklaşıyor anlamış değilim. 20k kmde kazasız temiz bir motor alırsam başımı mekanik olarak çok...
  2. E

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

Mevzu zaten sürmek veya yatmak değil. Altımda küçük durmasını istememek yoksa ben pulsar n250den de memnunum şuan. Birde motor değiştirmişken çanta takabileceğim her işimi tek motorda görmek . Scooterı aradan çıkarmak . tek güzel bir motora binmekti. Şuan en mantıklı tercih ktm 250 adv veya...
  3. E

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

Baktımsa reis bana uygun bir motor gibi gelmedi. Şuan aklımdaki en büyük favori ktm 250 adv be suziki v storm 250 , hangisini almak daha mantıklı?
  4. E

evet nerdeyse hiç arazi niyetim genelde şehir içi ve yollar ama belediyemiz sağolsun istanbulda artık arazi sayılır bence :) yollar hiç düz değil her yer çukur yama tümsek saçma sapan bir şey dümdüz gitmek imkansız. o yüzden ktmnin biraz arazi düşünmesi illa işime yarar dedim çünkü çukarlardan...
  5. E

Herkese selamlar, Forumda bu konuyla ilgili tam olarak istediğim bilgiyi bulamadım, o yüzden yeni bir başlık açmak istedim. Benim durumum biraz farklı, o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Şu an iki motorum var ve yaklaşık 2 yıldır aktif olarak motor kullanıyorum. Boyum 1.90, kilom 100 ve...

Yeni mesajlar