Arama sonuçlarınız

1. M

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

maşallah bende yeşil 400 ug var 2023 model 15 binde sen ona bakarsan oda sana bakar evet sağ çekme var yüksek hızlarda 160-170 gibi gidon titreme yapabilir. Değerine göre sağlam motor.
  2. M

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Maşallah hayırlı olsun yakın bi arkadaşımda 2025 model yeşili var üç silindir sesi gidişi ve duruşu çok güzel allah kaza bela vermesin
  3. M

9 Kasim CONK BAYIRI

kalmalı olmaz ama 10 kasımda bende gelebilirim
  4. M

Subaplarım "ok" mi testi

Tuhaf bir konu girişiyle devam eden merakımı okuyarak gidermeye çalışıyorum :D teknik konuşalım diyerek başlanılan konuda teknik ölçümlerinin olmadığı bir şekilde yol test yapılıyor nasıl bir sonuç çıkacak merak ettim.
  5. M

Balık sevdalısı motosiklet sürücüleri

baktım fakat bağlayabileceğim yer yok gibi ama şöyle birşey buldum bundan da stok kalmamış Olta Tutucu
  6. M

Balık sevdalısı motosiklet sürücüleri

Yokmu yapan ya forzada oltayı taşıyacak birşey yapmak lazım bagaja lrf oltası sığmıyor ?
  7. M

İş arayışı ( fikir alışverişi ) ?

Evet katılıyorum bende kendimde o özgüveni görüyorum.Benim sadece sizlerden öğrenmek istediğim hangi yolla işe başlamaz daha kolay ve daha basit olabilir? Hangisinde kısa sürede kendimi toparlayabilirim?
  8. M

Ön Fren Tutuşu Zayıfladı

evet doğrudur. O zaman yaylar özelliğini yitirmişte olabilir km bilgisini bilmediğimden.
  9. M

Ön Fren Tutuşu Zayıfladı

kampanalı sistemlerde balata tozu çok fazla durumu etkileyebilir. Balata tozu artışınıda balata bitişini gösterir. Muhtemelen kampana balatanız bitmiştir. Değiştirmenizde fayda olacaktır. Değişim esnasında da yayları temizlenmesi gerekir bilginize. Disk var abs yoksa direk balata değişimi...
  10. M

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Honda Forza aldım bir aradaşımda zontes aldı yolda hava civa yapıyordu verdiğim 300 k ile dalga geçiyordu ikimizde 1200 kmdeyiz daha kendisinin elçiklerinde sorun çıkmaya başladı ateşlemede sıkıntı çıkmaya başladı :D Ben sadece rodaj bakımı yaptım :D
  11. M

Kaza geçirdim

çok geçmiş olsun hocam verilmiş sadakanız varmış. Fren boşalma durumuna ihtimal vermem lakin lastiğin yoldaki etken maddelerden dolayı kayma tutunmama durumuna ihtimal verebilirim. Allah beterinden korusun.
  12. M

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum. Ürünler aynı olduktan sonra hizmet ön plana geliyor. Bir tık fazla ücretle bile satsan vermiş olduğun hizmet tercih sebebin olabiliyor. Çok şükür humanist bir insanım yardım etmek yol göstermek yolda yürüyene destek olmak güzel ve...
  13. M

Söylediğiniz sebepler gösterdiğiniz örnekler çok yerinde fakat bize iş verenler nasıl başardılar bunu? Benim babam esnaf ne zaman sorsam parası yok fakat iki dükkanı var 4 kişi çalıştırıyor evi kira hergün 63 kmyol gidip geliyor. Çarkı birşekilde dönüyor. Ben babamda aylık bazda baktığımda daha...
  14. M

vermiş olduğunuz cevaplar yorumlar benim için çok kıymetli hayatın gerçeklerini söyleyerek karamsarlığı kaptırdım düşüncesi olmasın kesinlikle öncelikle bunun için teşekkür ederim. Bu kafamdaki planı direk hayata geçiremem haklısınız ufaktan başlamak istiyorum birden bir yatırım yapıp hadi...
  15. M

haklılık payınız çok fazla fakat ben haftada 6 gün 6 ya 8 e kadar çalışıyorum forumdan özür dileyerek üslübüm olmadığı halde köpek gibi çalışıyorum mevcut ihbar süremde olduğum şirketim servis konusunda bildiğiniz bir ahır verdi fakat 1.7 senede şu anda dışardaki araçlara bile hizmet verebilecek...
  16. M

Shell yakıt kullanma

kesinlikle hocam 1,8 ve üzeri motora sahip araçlar shellden aldığı yakıt ile yanma odaları patlama esnasında tam dolar ve krank ı zorlanmadan cevirecek güç üretebilir. Bu kişilere sorarsan yakıt sarfiyatı ve performansının tam ideal olduğunu görürsünüz. Gel gelelim her ne kadar işten...
  17. M

çok mantıklı peki yurt dışında bu işi yapan firmaların örneklerini paylaşabilirmisiniz Türkiye de neden ilk ben olmayayım? Çinli konusuna gelecek olursakta o durumda ikimizinde atladığı yada ikimizinde bilmediği birşey olabileceğini düşünüyorum. Buraya konu açmamdaki sebep bu zaten fikir...
  18. M

Shell yakıt kullanma

shell marka yakıtlarda oktan arttırıcı katkılar koyuluyor buda bazı düşük sıkıştırmaya sahip motorlarda enjektör memelerinde erime subaplada aşındırmayı ve kaçırmayı doğuruyor. Motorsikletlerde shell her zaman bir tık fazla yakar nedeni ise sıkıştırma ve hacim küçük olmasından dolayı patlama...
  19. M

Tommygun hocam bende sizinle aynı düşüncedeyim. Geçmişte servis olanaklarını ihtiyaçlarını görmüş yapılandırmış ve kurmuş biri olarak bu işte zirve denilecek işler yapabilirim bunun için yeterince bilgim var. Kuracağım servis belirli standartlarda ve eğitimlerini almış bir ekip ile olacaktır...
  20. M

Merhaba sayın arkadaşlar; Yakın bir zamanda çalıştığım şirkette işlerin düşmesi ve araç giriş çıkış sayısı azalmasından dolayı Servis Müdürlüğü yaptığım yerden benimle birlikte dört farklı departmandaki müdür arkadaşı farklı günlerde işten çıkarttılar. (üzüldüğüm konu haketmediğimi düşünsemde...

Yeni mesajlar