Arama sonuçlarınız

1. maniaclee

Acil 0 Rh + Kana Ihtiyaç Vardir !!!...

MERHABA ARKADAŞLAR YARIN ŞİFA HASTAHANESİNDE BYPASS AMALİYATI OLACAK OLAN ARKADAŞIMIN BABASI İÇİN 0 RH + KANA İHTİYAC VARDIR. KAN VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR DİREKT İRTİBAT KURABİLİRLER. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. BEN 1 HAFTA ÖNCE AYNI HASTANEDE AYNI AMALİYATI OLAN BİRİ İÇİN VERDİM...
  2. maniaclee

Acil Ihtiyaçtan Satilik As 150t (izmir)

BU FIRSAT KAÇMAZ ACİL NAKİT İHTİYAZCIMDAN DOLAYI KIZ GİBİ MOTORUMU SATMAK ZORUNDAYIM.. 5000 KM BAKIMI YAPTIRILMIŞTIR. HİÇ BİR SORUNU YOKTUR. ŞU AN İÇİN SADECE İŞE GİDİP GELMEK İÇİN KULLANIYORUM. İLGİLENENLER BANA MSN DEN VE YA CEP TELEFONUMDAN ULAŞABİLİRLER. MSN: [email protected] TEL : 0...
  3. maniaclee

Mt Izmir 05 Mart Kuş Cennetini Keşfetti

kısa bir kuş cenneti gezi sonrası NEvZAT150 kardeşimizin villlasında güzel bir barbekü partisi ve hoş bir sohbet yaptık... kangallarına hasta oldum kendisine ve ailesine bize gösterdiği misfirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum...:cat:
  4. maniaclee

arkadaşlar aranızda artık bi maniac var

:pr: Tüm MOTOR DostlarINA Selam olsun Sol şeritten çekilin ben geliyorum aranıza yeni katılmama rağmen izmir karşıyaka tayfası ile çok kısa zamanda kaynastık. Umarım daha birçok motorcu arkadaşla bir araya gelip biz motorcuları dışlayan insanlara motorcuların ne kadar dayanışma içinde olduğunu...

Yeni mesajlar