Arama sonuçlarınız

1. ahrirep

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Ben de şuraya bir görsel bırakayım.
  2. ahrirep

Zx4r/rr yatak sarma hakkında

zx4rr yerine cbr650r daha mantıklı ama 600-700 bin bütçeye daha iyileri de alınabilir tekrar kontrol ettim de o fiyatlara suzuki gsx-s 1000 ve 1000 gt de var fakat senin motosiklet becerin, bilgin nasıl bilemeyiz
  3. ahrirep

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Regaller hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Kuba Superlight 125'i 6-7 aylığına kullanmıştım. 125 cc olduğunu ve motosikletin gitmediğini kafaya takmayacaksak onun haricinde bazı bölgelerinde paslanma problemleri vardı. Birkaç kez ateşleme sorunu yaşadım, bujiyi değiştirince problem ortadan...
  4. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü, açık kalan kablolar birbiriyle temas ettiği için bu durum yaşanmış. Motosikleti bugün teslim aldıktan sonra bir süre sürdüğümde bu durum tekrar yaşanmadı, umarım sonrasında da yaşanmaz.
  5. ahrirep

Chopper/Cruiser Önerisi

Yan çanta takabilirsin, ekstra sırt çantası da işini rahat görür. Motosikletinde sissy bar varsa çantanı artçı selesine gelecek şekilde oraya da bağlayabilirsin. 1779684507 Falcon Freedom hakkında pek iyi şeyler duymadım, o hacimde genelde Nevada 250 ve Benda Rock 250 öneriyorlar.
  6. ahrirep

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

Bunu 1 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. Kumaşı birazcık kalın hissettiriyor sadece bilgin olsun.
  7. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Gerçekten düzgün ve güvenilir bir yerse gidebilirim.
  8. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Çok haklısınız. Özellikle gittiğim bir usta olmadığı için yılda 2 kez servise veriyorum. Dün birkaç yer keşfettim, sordum bakalım gidebileceğim bir elektrikçi var mı yok mu diye.
  9. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Balıkesir merkezdeyim, Honda Altan’a gittim. Çevremde nereye götürebilirim pek emin değilim. Önerebileceğiniz bir yer varsa çok iyi olur.
  10. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Ben de öyle düşünüyorum. Önceki akü orijinal değildi ve kaç yıldır motosikletin üzerindeydi. Böyle bir sorunu ilk defa yaşadım.
  11. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Akü hiçbir şekilde zorlanmıyor. Zaten dün akşam sıfır yeni akü taktırdım. Güzelce de şarj edildi. Akü sonrası eve doğru giderken aradan 15-20 dk geçti tekrardan gitti. Servise de aynı şikayetle gittim sigorta mı değiştirdi ne yaptı bilemiyorum. Sorun sadece kısa süreliğine çözüldü ve yine...
  12. ahrirep

CBR 500R Sigorta

Herkese iyi günler, Motosikletim Honda CBR 500R 2016 model, şu an 45 bin kilometrede. 2 gün önce servise periyodik bakıma doğru giderken motosikletin ekranı, arka stop, korna ve sinyaller çalışmadı. Motosikletin gidişince, marş durumunda, fanında ve ön far kısmında sıkıntı yok. Düzgün marş...
  13. ahrirep

29 Kasım Kazdağları gezim

Bu seyir terası tarafları acayip yokuş değil mi? Totom yemedi geri döndüm.
  14. ahrirep

CBR500 mü Ninja 500 mü?

CBR'da 2025'te 14 bin sigorta ödedim, bu sene 6 bin. Kademe, yaş, vb. etkenler fiyatları değiştiriyor. 1778956657 Bu arada CBR kullandığım için rahatlıkla önerebilirim. Gitmeme mevzusu da kime göre neye bence. 188'de kesici diyorlar ama hiç 188 yapma ihtiyacı hissetmedim. Bence ara hızlanmaları...
  15. ahrirep

Vecton Yazlık Mont

https://www.vecton.com.tr/urun/siyah-korumali-motosiklet-ceketi 1 yıldır bu modeli kullanıyorum, içinde level 1 içi delikli korumalarla geliyor sırt koruması normal sadece. Siyah rengi 1-2 ayda güneşte rengini kaybetti desem yeridir. Omuz ve kolların rengi açıldı çok çirkin bir görüntü...
  16. ahrirep

Yazlık Mont Tavsiyesi

35-40 derece havalarda nasıl?
  17. ahrirep

400-450lik naked tarzı motor önerisi

Hornet, Kawasaki Z serisi gibi seçeneklerin de var.
  18. ahrirep

R7 bana uygun mu?

o bütçelerde cbr650r alınmaz mı?
  19. ahrirep

Sele üstü çanta önerisi

temizekipman sitesine bakabilir misiniz? Orada muadil olabilecek ürünler var, belki daha kaliteli bile olabilirler.
  20. ahrirep

450 sr alınırmı

bütçen nedir? eski kasa cbr500r bak

Yeni mesajlar