Arama sonuçlarınız

1. ahrirep

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Ne yapsam bilemedim. Başka şehre götürüp birkaç gün bırakma imkanım da yok.
  2. ahrirep

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Birkaç yılda bir yapılan bakım için bence normal bir fiyat. Kazasız, belasız nice kilometreler daha olsun. Benim makine de 48 bine yaklaştı, subap kontrolü için 2 yetkili servisle görüştüm. Ses gelmiyorsa ellemeye gerek yok, çalışıyorsa dokunmayalım, bu makineler şimli ayar gerektirmez diyorlar.
  3. ahrirep

sport touring tavsiyesi

Yapay zekanın cevabı: Peki Gerçek Dünyada Sana En Yakın Ne Var? Tüm bu maddeleri %100 karşılayan bir motosiklet yok ancak listendeki "az yakma, ayakların yere değmesi, A2'ye uyması, çantalı/orta sehpalı gelmesi, 10 dakikada satılması ve bakımının nispeten üzmemesi" maddelerini göz önüne alırsak...
  4. ahrirep

İnterkom Önerisi

Ekstra kulak tıkacı da takıyor musunuz?
  5. ahrirep

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Bakımları düzgünse, motosiklette bir problem yoksa, ileride hemen satma derdi yoksa ve uzun süreli kullanılacaksa alınır. Ben olsam bütçeyi azıcık daha yükseltip gerekirse pazarlıkla biraz daha düşük km tercih ederdim. Yüksek devir çevirmeyen bir makine zaten maksimum çevirdiği devir 8-9 bin...
  6. ahrirep

Kawasaki er 6f

Bu konuyu sadece üstat @tommygun cevaplar.
  7. ahrirep

Mantık Ve Sürüş Zevki

Sana böyle bir şey lazım.
  8. ahrirep

Küçük çaplı 20 Haziran gezisi

Güzel bir gezi olmuş. Babakale'ye giden yolun kalitesi nasıl?
  9. ahrirep

İnterkom önerisi

Sadece müzik dinlemek içinse 4riders'in bir cihazı var fiyatı 1400 tl civarıydı. Arama ve müzik dinleme özelliği vardı, cihaz interkom değil özellikle bunu belirtiyorlar. Kullanan varsa ben de böyle bir cihaz düşünüyorum.
  10. ahrirep

Sport Touring motor tavsiyesi

Hazır konu açılmışken Multistrada 950, Africa Twin ya da Tracer 900 arasından hangisini tercih edersiniz? Benim bütçe de arkadaşla ayın 500 civarı. Asfalt odaklıyım ama bozuk asfalt ya da toprak yola da girebileyim istiyorum.
  11. ahrirep

F250den CBR500e - tavsiyeniz?

Trafikte zorlanacağınızı düşünmüyorum, alışma süreciniz var sadece onun haricinde çok rahat kullanırsınız.
  12. ahrirep

F250den CBR500e - tavsiyeniz?

F250'den CBR500R'a geçmek sana daha atik hissettirir. CBR500R'ün gidon turu oldukça geniştir, dar dönüşlerde zorlanmazsın. Oturuş pozisyonunda belki hafif öne eğik durabilirsin. Onun haricinde ara hızlanmaları oldukça iyi bence.
  13. ahrirep

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Hatırladığım kadarıyla bu yol ücretsiz olması lazım, sürekli kullanan arkadaşlar varsa onlar da yorum yaparsa çok iyi olacaktır...
  14. ahrirep

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Aynı öneriyi sana da yapayım dönüşünü Troya Tüneli'nden değil Nursatlı-Yeşilyurt tarafından yapabilirsin zevkli olur.
  15. ahrirep

Bursa Gölyazı'ya uğrayabilirsin. Bursa merkezde işin yoksa Bursa'nın ücretsiz çevreyolunu da kullanabilirsin. Kuzeyinde kalıyor sonra ücretsiz yoldan yine devam edersin.
  16. ahrirep

Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi

Eğer Assos yoluna girmek istiyorsan mutlaka Troya Tüneli'ne girmeden Nusratlı-Yeşilyurt köy yolunu denemelisin, virajları çok iyidir ama yolda karşına köpek veya eşek çıkabilir. Aşağıya bir görsel bırakayım. Orada bir kafe var oturup manzarayı da izleyebilirsin. Bu görseli de oradaki kafede...
  17. ahrirep

Sport Touring motor tavsiyesi

O fiyatlarda Multistrada 950 ve 950S’ler var. Desmosuzlar biraz daha uygun. Mantıklı olur mu bilemem, yakın zamanda ben de düşünüyorum şöyle bir sport touring.
  18. ahrirep

Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi

25-28 Haziran arasında Erdek’te festival var. Eğer geziniz o tarihlere denk gelirse mutlaka bir uğrayın.
  19. ahrirep

Hangi motoru tercih etmeliyim. Bütçe sınırlı :)

MT25 Hornet 500'le aynı gitmiyor bu arada. Listede MT-07 varsa bence Hornet 750 de olmalı.
  20. ahrirep

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

Ben tercihimi 2. kasa serisi 2016 modelden yana kullandım. Uzun bir süre araştırdım temizini denk getirmeye çalıştım. Şu an 1 yıldan fazladır sürüyorum. 15 bin kilometreden fazla yapmışımdır. Uzun yollara da çıktım şu anlık çok şükür yolda bırakacak bir durumla karşılaşmadım.