Arama sonuçlarınız

1. D

Seçtiğim Ekipmanlar Hakkında Önerileriniz

Kaskım var hocam almıştım çok öncesinde. Sadece onu da yazmak istedim. Dengi fiyatlara dainese , alpine ve revit ürünleri var fakat göze hoş gelen bir ürün bulamadım. Hepsi markaların alt seviye ürünleri gibi görünüyor. Eldiven için önerinizi dikkate alacağım. Ekstra olarak ceket öneriniz...
  2. D

Seçtiğim Ekipmanlar Hakkında Önerileriniz

Merhabalar , ekipman alacağım ve seçtiğim bir kaç parça var ve satın almadan önce sizlere danışmak istiyorum. Kaskımında modelini bırakıyorum ekipmanlar ile bütünlüğü açısından sadece https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/ls2-thunder-karbon-kask/114/16606 Mont olarak , Shima Solid...
  3. D

Mont tavsiyesi

Merhaba hocam , ceket hakkında biraz daha bilgi rica edebilir miyim ? Seçeneklerim arasında bir montta
  4. D

Ekipman ve İnterkom Tavsiyesine İhtiyacım Var

Bütçe mevcutken daha iyi ürünler bakma taraftarıyım hocam
  5. D

Güzel ve dayanaklı olduğuna inandığım bir kaskım var hocam. Mont ve eldiven birinci önceliğim şuanda. Dediğiniz gibi hepsinin tam olması gerektiğinin bilincindeyim lakin ufak bir yerde yaşıyorum bu yüzden çok fazla mağaza seçeneğim yok. Bundan dolayı İnternet üzerinden almak istiyorum.
  6. D

Olabilir hocam fakat bütçe dahilinde önerileniriz var mıdır ekipman için ?
  7. D

Shima benimde içime siniyor şuanda. Dahili sırt koruması ve 2. Seviye korumalar ile birlikte geliyor. Görüntüsü de hoş duruyor ama hiç incelemesi yok. Yani yazlık dedim evet ama deri ceketler ve mevsimlik ceketlere de okeyim. Kışlık olmadığı sürece çok fazla sıkıntı yaşamam bence yaz aylarında.
  8. D

El Eldivenin 3ü iyiyse yenisi çok daha iyidir sanırım. Yıldızladım onu aklımda seçenekler arasında şuanda. Evet maalesef ceket seçeneği çok fazla yok. Olanlar da zaten çok uçuk fiyatlarda. Ceket olarak baktığım 2 model var aslında...
  9. D

Elimde bütçe mevcutken en önemli ekipmanlardan biri olan cekete daha çok bütçe ayırmak daha iyi olur hocam sanki. Eldiven benimde baktığım bir modeldi , hoşuma gidiyor ama bi tık pahalı geliyor İnterkomu yıldızladım , kn6100 ile karşılaştıracağım bu modelide çok öneriyor herkes 1747233409...
  10. D

Merhabalar , Yazlık ceket , eldiven ve İnterkom arayışım var. 250sr kullanıcısıyım , sportif ürünler bakıyorum. Fakat güvenilir de olmasını istiyorum. Totalde bu 3 parça için ortalama olarak 20.000 ile 25.000 arasında bir bütçeye sahibim. 1.80 boyunda 100kg bir vücuda sahibim. Önerilirinizi...
  11. D

Maksimum 10K bütçe ile Kask Önerisi

Merhabalar abilerim kardeşlerim aranızda yeniyim. Daha önce hiç motor tecrübem olmadan bu yola girdim ve bütçem dahilinde bayiden 0 250sr satın aldım. Şuan da ehliyet kursuna gidiyorum ve daha en az 2*3 hafta motor dersi almayacağım için motoru sürmeye çok yanaşmıyorum. Bu süre içerisinde...

Yeni mesajlar