Arama sonuçlarınız

1. R

Neden her yağ değişiminde filtre de değiştiriyoruz ?

"Rakiplerinin özel uçak kullandığı dönemde Honda tarafından hediye edilen uçağı reddetmesiyle dikkat çeken Suzuki, fabrikalarında klima maliyetini düşürmek için tavanları alçak inşa ettiriyordu." adama bak, bedava ucak veriyor almıyor. itibardan tassaruf edilmez, allahın suzukisi. neyse...
  2. R

Araç satışlarında yeni taksit düzenlemesi

ooo lümpen proleter gelmiş komunizm kötülüyor sfafssg
  3. R

Selami , Sodorlu galiba kafa bulmuyormuş, ciddiymiş. :D
  4. R

ya bu konu tamamen AEA dan kaynaklı.Rahmetli bazı şeyler çok takıktı.Bir videosunda japon honda muhendisini yakalayıp, neden değiştirdiniz bunu diye sormuşluğu vardı, adam bilmiyorum dedi :) benzer bir takıntı depo kapağının elinde kalmasıydı.Bir deponun kapağı elinde kalıyorsa muhakkak havaya...
  5. R

neyyyyy slindir başına bir buji mi...aboovvv bu ne ya
  6. R

Ktm 790/890 eksantrik mili problemi – KTM camshaft failure

valla Cyan coğu insan bunun şaft hatası olmadığını, bunun açık bir şeklilde yağlama sorunu olduğunu düşünüyor. ikinci kez değişiyor yine bozuluyor.
  7. R

valla 800 DE user manual 12 diyor :) bol bol buji stoklamanı oneririm, 32 li paket olarak alırsan daha ucuza gelir :D
  8. R

Ktm 790/890 eksantrik mili problemi – KTM camshaft failure

Dediğin doğpruymuş, allah kolaylıklar versin KTM sahiplerine. 1290 videolarına ve altındaki yorumlara bakıyorum aman yareppi. neler neler.Ulan koskoca milyar dolarlık firmasın adam gibi test ekibi yok mu bunların.çok yazık
  9. R

kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

aslan besliyosun Metehan, harbi aslan ama seninki :)
  10. R

ortada kapı gibi user manual var Cyan. Adamlar oraya açık açık R yazmış (replace) diyor. Oraya I (inspect) de diyebilirlerdi ama dememişler :) mecbur değiştirecektsin :d
  11. R

neyyyy ? ben şok https://www.trendyol.com/ngk/lmar8bi-9-91909-laser-buji-suzuki-dl-800-v-strom-cf-moto-450-mt-nk-sr-p-821949159 bundan 4 tane lazım yani. 5300 tL dukatimisin mubarek. her 12k da acaba sahte ngk mı aldım diye stres olmak da cabası. yazık suzi, iyice gozumden düştü. ahh selami...
  12. R

:sneaky: ya selami suzi motoruna guvenmiyor ki, her 6000 km de yağ değiştir diyor.şahsen yakıştıramadım suziye. benim ufaklık cb125f bile 6000 km de değişiyor.kalite farkı.
  13. R

Honda 125 cc ler hakkında bir soru

vay be, sodorlu 88 beni biraz korkutmuştu.senin o motor çinli minli, yuksek cc honda daki uzun ömürlülüğü bekleme boşuna falan demişti. forumlarda da bilgi bulamayınca ulan acaba dedirtti. neyse, için rahat olsun ölümsüz motor almışın yine mesajlarınız hoşuma gitti. Tesekkurler
  14. R

36.000 bin ağır bakım ok ama arada hava filtresi ve bujilerin olduğu bir bakım cok acı kaçar be. bu ilanda ikisi yok mesela. neyse ya, Beykoz Konaklarında oturan adama koymaz.. ama benim için eğlence mühim diyen orta direklerrrrrrr; oturun oturduğunuz yerde yoksa bu ilandaki gibi krank piston...
  15. R

cocuguna honda ismi koyan adama, "yaaa bu hondacılar nedenn böyle" yazdın.. biitin sen dukatici ':d
  16. R

fakat sen dahil kimse bakım ücretine takılmadı.. kol gibi diyerek abarttım galiba :)
  17. R

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

bi ara 23 kişiyi online gördüm. o kadar da değil, lutfennn
  18. R

motosever gibi eğlencesine düşkün insan çok :d
  19. R

ahshaga biz zaten japonlarla hiç eğlenemiyoruz :) sağlamlık gram umrunda değil nasıl bir acıklamadır motosever ?! rus oligarkı mısın arap şeyh misin bilader :) al sana eğlenceli bir model daha, :) seversin sen.. yorumları okumayı da ihmal etme sakın.orası da beni çok eğlendiriyor agshahajs