Arama sonuçlarınız

1. M

mahallenin torbacısı plakalık ve lambasını pert etti (yamaha rayzr)

İşin içinde olan biri olarak söyliyim. Kişinin ehliyetsiz olması durumunda araç sürene ait ise ceza sadece sürene yazılır. Ancak ehliyetsiz şahsın sürdüğü araç başkasına ait ise hem sürene hemde araç sahibine ayrı ayrı ceza yazılır. Ayrıca ceza unsuru için şikayet yetmez polisin bizzat kişinin...
  2. M

Kawasaki model motor almak

Hocam 3 ay önce Kawasaki vulcan s 650 aldım. Bundan önce bisiklet hariç 2 tekerli bir araca binmemiştim. Aksesuarlarını aliexpress temudan peyderpey getirttim yada Türkiye'den satın aldım. Bazı firmalarda bulamadığımız parçaları getirebiliyor. Aşırı uçuk da degil fiyatlar.
  3. M

Kawasaki Vulcan S aksesuar yardım

Shad montaj demirlerini bulunduğum ilçedeki ustaya yaptırdım. Puig camınıda mototas aracılığı ile yurtdısından sipariş çektirdim
  4. M

Teşekkürler
  5. M

Buradan yardım eden dönüş yapan olmadı ne yazık ki yazmamın amacı biri daha vulcan s için bu ürünleri ararsa bana ulaşması yardımcı olabilmem
  6. M

Aradığım ürünleri temin ettim
  7. M

Herkese iyi günler dilerim. Geçen aylarda 2022 model Kawasaki Vulcan S model motosiklet satın aldım. Motorumun modeline uygun olan Puig 3175h Smoke ön cam ve Shad 3p montaj sistemi arıyorum ancak bir türlü bulamadım. Nasıl temin edebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni mesajlar