Arama sonuçlarınız

1. NT1100Dct

Uçtuk.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...
  2. NT1100Dct

lastik ısıtmak

@Osm@n beyden şöyle bir cevap bekliyorum. Üstüne küçük bir hamur parçası atın. Cos derse ısınmıştır . Not: Espri amaçlı paylaşılmıştır.
  3. NT1100Dct

1 km maliyetiniz nedir ?

Ne demiş ünlü düşünür Ciguli: Aslan besleyen yemini düşünmez... Binin keyfini sürün...
  4. NT1100Dct

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

Harem kurcan heralde hocam :)
  5. NT1100Dct

Cümlemize Rabbim cümlemize kaza bela göstermesin hocam. Uzun yıllar motor kullanalım inşallah. 42 yaşında pcx ile bu serüvene başladığımda, hondanın sitesini gezerken NT1100 ü gördüm ve işte dedim, benim en son alacak olduğum ve yurt içi yurt dışı turlara gidecek olduğum motor bu... Daha...
  6. NT1100Dct

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

imzamı atarım... 42 yaşına kadar motor yüzü görmeyen ben, 350 cc sr4 ile sanki yıllardır motor kullanıyormuşum gibi çok rahat sürüşler yaptım. Haa teşvik gibi olmasın, eğitim almadım ama, yıllardır motor kullanan bi arkadaşım ile Manisa Salihli turumuz oldu. Arkadaşın bana dediği, kardeş sen...
  7. NT1100Dct

Kardeş, sen niyetini al. Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah. Ne diyordu ünlü düşünür Erdal Tosun, Ne olmuş yani scootere biniyorsak, hayallerimizi de satmadık ya :) Rüyalarından vazgeçenler, borçlu ölürmüş. Unutma. Hayalinin peşinden git. Sana yapamazsın edemezsin diyecekler. Yılma...
  8. NT1100Dct

Cumartesi günü Adapazarı’na yol arkadaşı arıyorum

Kardeş yanlış anlama ama, kimse 2 aydır motor kullanan biriyle uzun yola gitmek istemez sanki.
  9. NT1100Dct

EN İYİ SPOR TOURİNG (2025): Honda NT1100 vs Kawasaki Ninja 1100 vs Suzuki GSX-S1000GT

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum hocam. Madem Bu Honda bu dct yi çıkarmış, isteyen dct ye biner, isteyen manuel kullanır. Biz manuel kullananlara laf ediyor muyuz. Hayır. Kişi ondan zevk alıyordur, Manuel tercih etmiştir. Ben otomatik kullanmaktan zevk alıyorum, dct yi tercih etmişim. Ama bu...
  10. NT1100Dct

2025 Honda NT 1100 DCT hakkında...

Teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah. Evet hocam, Burdur'dayım. 1742846192 Evet hocam, güncel kasayı alayım diye bekledim. Hatta ilk gelen ocak ayı partisinden kalan pek dct yoktu bayilerde. Mayıs ayına kalacağız sanırım diye düşünürken, Fethiye Kıvrak'da bulduk bi tane...
  11. NT1100Dct

Tişörtüm havalı silah hobimden kalma hocam. Bir dönem havalı silahlarla uğraştım. Çok güzel bir hobidir :) Kral Bigmax X silahım ile (300 bar, yani 150 tane araba lastiğinin içindeki hava basıncı) 330 metrede bim de satılan 200 ml küçük plastik kolalara atış yapıyordum... 330 metrede kola...
  12. NT1100Dct

EN İYİ SPOR TOURİNG (2025): Honda NT1100 vs Kawasaki Ninja 1100 vs Suzuki GSX-S1000GT

Sağolasın Burak Hocam, Rabbim isteyene daha güzelini nasip etsin. Daha nerdeyse 2-2,5 yıl oldu motora başlayalı. İlk pcx i aldığımda hondanın sitesine göz atarken NT1100 ü gördüm ve işte bu benim en son alacağım motor dedim. O gün başladı hayalimiz. 2 yıllık bir hayaldi. Elhamdülillah Rabbim...
  13. NT1100Dct

Allah razı olsun hocam, daha güzeli size ve gönlünde NT alma isteği olanlara nasip olsun inşallah.
  14. NT1100Dct

o sana göre... bana göre ise çok yakışıklı... 1742595416 Bu dct nin neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum. 350 cc sr4 den sonra ilk defa ömrümde bu cc de bir makine kullandım. Fethiye'ye giderken çok tedirgindim. Fakat motoru bi yarım saat kullandıktan sonra tedirginliğim geçti. Motorda D ve S...
  15. NT1100Dct

1742577916 Teşekkür ederim Tommygun hocam. İlk fırsatta eğitim almayı düşünüyorum bu arada. 1742578126 Hiç beklemiyordum Mart ayında motora kavuşabileceğimi. Hiçbir bayide dct yoktu çünkü. Diğer parti mayıs ayında gelecek ve fiyatı muhtemelen 1 milyondan fazla olacak diyordu tüm bayiler...
  16. NT1100Dct

Selamun aleyküm. Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar. Hani bir zamanlar fakir ama NT1100 hayali kuran bir delikanlı vardı ya... Salı günü Fethiye Kıvrak Bayiinden Mavi 2025 NT1100 Dct motorumu teslim aldım Elhamdülillah. İki yıllık bir hayal gerçek oldu. Kendim çok mutlu olduğum için, bu...
  17. NT1100Dct

Boğulan Bebeği Telefonda Yönlendirme İle Kurtaran 112 Acil Personeli..

Bende bir sağlık personeliyim, hoş sahada olmasam da, masa başında bize düşen görevi elimizden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Meslekte 24 yılım bitti. Eski sistem olsa 2026 Ocakta emekli oluyordum. Yaş 43. 24 yıl boyunca şunu prensip edindim hala da yapmaya çalışırım. Hastane içinde etrafına...
  18. NT1100Dct

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

Aklına yatan motor hangisi ise gidip onu al. Yoksa kafan çok karışır.
  19. NT1100Dct

Asya turu için yol arkadaşı

Kurda sormuşlar ensen niye kalın. Kendi işimi kendim görürüm demiş. Bence en güzeli solo turlar. Kafana göre...

Yeni mesajlar