Arama sonuçlarınız

1. A

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar iyi günler yakın zamanda servise giden oldu mu benim motor 14000 de en son 6 ay önce bakıma girdi 12.000 de şuan neler yapılması lazım nelere dikkat edelim birde fiyat bilgisi olan var mı ikinci olarak lastik havası 32 33 basıyordum lastikçi 41 basılması gerektiğini söyledi...
  2. A

Ekranı sökmek istiyorum fakat açıp temizleyip yalıtım yaptığım zaman kilometre sıfırlanır mı bu konuda neye dikkat etmem lazım Yardımcı olabilir misin
  3. A

Aynen benim de aklıma aynı çözüm geldi arka tarafından bakınca hatta biraz açıklık gördüm benim de motor garanti kapsamında olmazsa önce bir servisle görüşeceğim çözüm olmazsa ben de dediğin gibi izalasyon düşünüyorum Bu arada motorun ilk bakışta 250 gibi durmuyor motorun havası değişmiş cb650...
  4. A

Eline sağlık çok güzel olmuş çok beğendim honda görse tasarımcı olarak çağırır bence :) 1735739995 Bugün gösterge ekranın içinde buhar olduğunu fark ettim çok yağmurda bile sıkıntı olmamıştı daha önce yaşayan oldu mu önceki gün motoru yıkanmıştım ilgisi olabilir ama neden su almış olabilir...
  5. A

Arkadaşlar iyi günler Çok tecrübeli değilim o yüzden soruyorum benim motor 1.viteste giderken çok stabil gitmiyor gaz debriyaj basılı değil kendi halinde hız 7 oluyor bir kaç metre gidiyor sonra sanki arkadan biri tutuyor gibi oluyor ve böyle seyir devam ediyor üst devirlerde çok hissedilmiyor...

Yeni mesajlar