Arama sonuçlarınız

1. C

Cg motor belli bir hızdan sonra sağ sola sallanıyor

Merhabalar cg marka motoruma jant lastik değişimi yaptım 5 kol çelik jant taktım lastik ölçüleride arka 100/90/18 ön 80/90-18 eski tel jantlarda sekme ve yamukluk vardı amasörü değiştirdim tnt 125 marka bir motorun amasörü taktım yolda giderkene 100 km/h sallanmaya başlıyor sağ sola yatıyor...
  2. C

Cg 5. Vites gaz kesme

Kesiciye soksam dahi kesicide sabit gidiyor normalde ama şimdi kesiciye geldiği gibi bütün sistem gidiyor ve gaz kesiyor kaz versemde hiç bir şekilde yemiyor bazen 4. Vitestede aynı sorunu yapıyor
  3. C

Cg 5. Vites gaz kesme

Arora cg marka motorum var daha çnce hiç yaşamadığım birşeyi yaşadım motorla 5. Viteste son hızda giderkene sanki elektriği kapatmışsın gibi gaz kesiyor benzin ful buji yeni değişti ateşleme bobini sağlam niye böyle birşey yaptı anlamadım akü destekli cdı beyine sahip ve beyin değişimi yaptım 0...
  4. C

Cg telli devir saatini telsiz nasıl yaparım?

Merhabalar arora cg motorum var ve aldığım kilometre saatinde 2 tane tel giriş yeri mevcut biri devir saati için diğeri kilometre saati için devir saatini tel olmadan nasıl kullanabilir veya illa tel lazımsa nasıl yapabilirim bunu nasıl aktif ederim
  5. C

Kuba CR1 Marş Sorunu

Kuba CR1 Marka Motosikletim Var Ve Motorda Marş Verdiğim Zamanı Bazen Boşa Dönğyor Bazen Dişli Çarpması Gibi Sesler Geliyor Bazende Motor Marşı Alıyor Motorun Dişlilerine Baktıpım Zamanı Bir Sorun Göremedim Sebebi Nedir Ne Yapmalıyım?