Arama sonuçlarınız

1. DPFTA

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Afiyet olsun, kışa kadar ben yokum. Gelmeyi çok isterdim ancak kısmet değilmiş belli ki. :) Kofteci koordinatlarından yola cıkıp bi kalite kontrol yapılmalı muhakkak. :LOL:
  2. DPFTA

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Her mesajda olay detayları daha da kötüleşiyor. Ben soru sormayacam, iyi geceler abi.. Seni keyifle takip ediyorum, okuyorum; Valla abi ayrılma aramızdan yav.
  3. DPFTA

A-abi bileğin kırıkken gaz-fren-debriyaj mı kullandın !?....
  4. DPFTA

Eğitim almalıyım faydası olur mu

Zamanla en temel teknikler ve pratiklerde dahi hatalar yapmaya başlayıp bunları rutinleştirerek "yeni normal"ler yaratabiliyoruz. Bu iş için eğitimli, dışarıdan izleyip hatalara müdahale edecek, genel olarak anlaşılamayan hususları bilip özellikle o noktaları geliştiren bir mentor çok fayda...
  5. DPFTA

Abi selamlar, sanırım 2021 yılı civarıydı. Zabitlik sınavları için Kurtköy gişelerde Körfez tarafına, liman başkanlığına gidiyorduk. Sevgili dangalak bir meslektaşım sınav harcı makbuzunu unuttuğu için Tuzla'ya dönüp oradan tekrar yardırarak Körfez'e devam etmiştik. Sınava yetiştik, bazılarımız...
  6. DPFTA

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Bunlar minimal farklar kral, üzmeyelim birbirimizi. Yarı-sentetik ve tam sentetik falan sorsan tamam da gerçekten iki viskozitede de aşırı bir fark olmayacak, çalışma sıcaklık aralığı ikisinin de gayet örtüşüyor, ince yağ belki çok sıkıştırmada piston üstünde kuruma sebep olabilir. Normal...
  7. DPFTA

Abi içine kuşku ve korku salmak istemem ama radar olmasa da gişeler arasını hesaplıyorlar... 😶😶 Motor işi, keyif işi abi. Biz bu sevdaya baş koyduk.. 😂
  8. DPFTA

Biliyorum abi otobanda da efsane akıyor. Ama ben devlet yollarını kullanıyorum genelde, radarlı, tırlı, 2 şeritli olduğundan pek basmıyorum. Zaten hız sınırı diye saçma sapan bir silsileler var, biliyorsun durumları.. Saçma sapan sapaklardan köy yollarına dalıyorum, oralardan ilçeler gidiyorum...
  9. DPFTA

V-Strom 650 XT ABS(2023) için güncelleme, Sabit devir 100-110km 4.4-4.5 lt/100km (3 çanta yüklü, artçısız, tur camlı) Yaklaşık 7-8K kilometre ortalaması bu. Şehir içi 4.8-5.2lt/100km. Biraz aragazı vermeyi seviyorum, alet nalet neticede. ^^
  10. DPFTA

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

Sahibinden satılık olan, 6K kilometrelerde commuter tipi motosikletler iş yapar. XPulse 200 2V'lerde iş yapar, 4V'sini satın alıp kullandım 2 yıl, şehiriçi-şehirler arası, tarla, dağ, tepe falan inanılmaz işlevsel motosiklet. Youtube'da gezen ve kullanan bolca insan var, kendin al bak derim...
  11. DPFTA

Kuba Race 125 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sanki muadil bir Scooter daha uygun olur ve yürür kardeşim. Çok piyango bir motosiklete benziyor açıkçası.
  12. DPFTA

pcx vs mt25

Mantık kazanır. Kalple hareket edince beyin rahat durmaz, her fırsatta "sana demiştim, keşke" dedirtir. Ancak akılla hareketlerde gönül bir şekilde ikna olur. Kaldı ki ikisi de çok güzel motosikletler. Seveceksin PCX'i de yakında.
  13. DPFTA

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

Hayırlı olsun, mantıklı bir çaba diyemem pek ama benim de öyle kendimce hedeflerim oluyor, deniyorum bazı şeyleri. Oktan artması enjektörler ve sekmanlar için pek hayırlı olur mu bilemedim, neticede gömlek içindeki harareti arttıyor. İvmelenmeler kesinlikle yakıta etki ediyor. Kandırıp...
  14. DPFTA

Royal Enfield Royal Enfield Himalayan Kullanicilari

Hayırlı olsun, güle güle kullanın öncelikle. Dişliye ulaşmak için ön dişli kapağını sökerek(muhtemelen alyen ile) 2 somunu(onlar da 8-10 metrik olur) açarak değistirebilirsin. Bu süreçte arka teker zincir boşluğu ayarını, motora en yakın yani zincirin en bol haline gelecek şekilde ayarlaman...
  15. DPFTA

zincir için uygun yağlama nasıl olmalı

Bir kere tam bi temizle, o görüntü kalsın aklında. Sonra iyice kurutup yağlamanı yap. Ne zaman o hatırladığın görüntü sanki zifte bulanmışcasına gözükürse -ki kısa sürede bu görüntüye kavuşur- o zaman tekrar temizleyip yağlarsın. Normal sürede yağlama da öyle sağa sola rasgele değil, siyah...
  16. DPFTA

ruh eşimle tanıştım

Bunun da farı uzaylı gibi, bilemedim. Bence o el bir daha cüzdana gidecek... :devilish::devilish: Şaka maka güzel alet, Suzuki zamanında indirim yapmasaydı alacağım motordu Tuareg. Güle güle kullanın tekrardan. Enişten dileklerimle.
  17. DPFTA

Tamirciler in elinde niye parça yok

Kök sebep: Kötü usta seçimi. Sebep faktörü: İnsan, bilgi eksikliği. Düzeltici eylem: Servis araştırması, doğru ustaya erişim. Önleyici Faktör: Bilgisi konusunda referans olunacak kişileri soruşturmak, bu kişilerle temas kurmak, güven bağı oluşmadan motor teslim etmemek. Öngörülen maliyet: Parça...
  18. DPFTA

ruh eşimle tanıştım

Tur camı, Carplay, sis farı, koruma demiri çantaları, arka çanta, arka fren hidroliği deposu koruyucu... :ROFLMAO: :ROFLMAO: Cüzdan açıldı bi kere, tutabilene aşk olmasın mı !?... :ROFLMAO::ROFLMAO:😈😈
  19. DPFTA

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

V-Strom'lar için İstanbul'da iyi servisler ve ustalar mevcut. 2016 model ve 37K kilometre gayet mantıklı. Yılda 5-6K kilometre çevirmişse, çalışan birisiyse, haricen otomobil kullanıyorsa veya tüm bunlarda bağımsız olarak sadece yolculuklarda kullanmak üzere almışsa, özellikle kapalı garajda...
  20. DPFTA

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Güzeeel rota. Kaydettim yer imlerine, giderim bu yaz. Teşekkürler paylaşım için. Ayağına taş gelmesin, selametler !. (y) 💪