Arama sonuçlarınız

1. M

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Değerli cevaplarınız için teşekkürler, motorsikletci birkaç arkadaşıma sordum onlar da olumsuz değerlendirdiler ama fiyat cidden bedavaydı yani 50-125cc alırsın bu paralara. Yetkili serviste baya işçiliği ile ünlü burada aldım bi sorun çıkmaz umarım.
  2. M

Motor toplanmış halde, düzgün binilmeye hazır diyor. Güvenilir mi yani arabada vardır ya kazalı alınmaz diye motorsiklette de öyle mi bilmediğimden soruyorum.
  3. M

Merhabalar, Bajaj Pulsar N250 almak istiyorum. Araç kaza yapmış, yetkili servisten Antalya tayfun motordan tamamiyle toplanmış. 78 bin gibi bir rakam harcanmış. Araç sahibi şaside bir işlem problem olmadığını söylüyor. Gidişinde çekme titreme ses yok diyor. Böyle kaza geçirmiş bir motor sıkıntı...
  4. M

Soğukken stop etme sorunu

Cevaplar için çok teşekkür ederim, iyi bir usta lazım sanırım düzgün bir sübap ayarı için. Umarım bulabilirim, bulup yaptırınca yazarım sonucu tekrar teşekkür ederim.
  5. M

Soğukken stop etme sorunu

8bin km'de Mondial Vulture 125i motorum var, bütün aksamı drift l ile aynı diye, sorunu varsa drift l tutulan motor hızlıca çözülür diye aldım ama olmadı. Motor soğukken çok çabuk stop ediyor, seyir halindeyken vites değiştirmek için debriyaja basarken gaz kesiyorum ve stop ediyor. Sürekli...
  6. M

Uygun başlangıç motoru tavsiyesi

100-120 bin arası motor almak istiyorum, kredi kartı taksidi ile alacağım için ikinci ele bakamıyorum. Sıfır alacağım o yüzden. Çin mallarına bulaşmak istemiyorum o yüzden en az hindistan bakıyorum TVS Apache RTR 200 modeli ilgimi çekiyor ama yağ soğutmalı. Yağ soğutmalı olması kötü bir şey mi...