Arama sonuçlarınız

1. E

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

Adam gibi sürerek yenebiliriz, ben de motosiklet sürücülerinin düşmanıyım
  2. E

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Bak ben bu fotoğrafı beğendim, ilk attığın b.k gibiydi ama bu sanırım yapay zekanın becerisiyle oluşmuş güzel bir fotoğraf. Kendini herkese sevdiremezsin çünkü tek bir doğru yoktur, senin doğrun ona yanlış olabilir veya sana göre çok az yanlış olan bir şey başkasına göre çok büyük bir yanlış...
  3. E

Ehliyet ve ilk motor

Bu doğru değil, 125cc kuba scooterımla arkamda 120kg adamla dik yokuşları da çıkmıştım zamanında. Amacı ise gidip gelmek olan ara sıra kısa gezintiler yapacak birine bu yorumu yapmak hangi akla hizmet aklım almıyor açıkçası. Tvs Jüpiter 110 düşünen birine dominar 400 önermek ... Konu sahibine...
  4. E

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

Sen seçimini zaten çoktan yapmışsın geri dönmenin alemi yok, endişelendikleri için kendilerince haklı olarak satmanı istiyorlarsa güvenli ve dikkatli sürerek endişelerini haklı çıkarmamak için çaba göstermen yeterli.
  5. E

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

Japon sevdalısı değilseniz voge 525 rr ' a bir bakmanızı önerebilirim. 12 ay taksit kampanyası da oluyordu. Ağırlığı da dert etmişsiniz, voge'un 160kg olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
  6. E

Tavsiyelere her zaman açığım ve zaten sevindiğimi memnuniyetle karşıladığımı da söyledim. Ben 18 yaşındaki cahil bir çocuğum benim keyfim canımdan kıymetli :) Dediğim gibi düşünmeniz yeter çok da değerli bir şey fakat sırf koruma ekipman giymiyor cart curt diye hakaret seviyesinde eleştiri...
  7. E

İnsanlar kafayı yemiş bence, tanımadığı kişilere nefret kusmak için yer arıyorlar. Burada sen de haksızsın, fotojeniklikle ilgili bir konu açıyorsun ve paylaştığın fotoğrafın bununla uzaktan yakından ilgisi yok. Ha şu var linç etmeden laf söylemeden kendi fotoğrafını paylaşmak çok mu zor...
  8. E

Tehlikeli Hareketlerle Kaza Yaptı, Sonrası Daha Çok Konuşuldu

Akım var yaptığı kazayla akıma katılmış bu ders çıkarmadığı anlamına gelmez, ayrıca videonun devamı genelde kaza öncesi hali oluyor motor dayanıklı gibi bi mevzu da yok.
  9. E

kasisten geçince taktuk sesler geliyor

arka teker kasise çıkarken veya inerken ayni şekilde bozuk bi yoldan gecerken böyle tak tuk ses geliyor. Videonun başında selede kalkıp oturuyorum bu ses neden olur önemli mi
  10. E

Ben memnunum zaten araştırdıysan tam fiyat performans bikez Mars motorundan mi ne sorun çıkarmıştı çalışmıyordu garantiden yaptılar başka da sorun olmadı tcs abs çok iyi çalışıyor mesela
  11. E

Bizdeki sigortadanmış sanırım tam bilmiyorum bir anda çalışmamaya başlamıştı çekiciyle getirin falan filan dediler sorun kaynağının sigortadan olduğunu bulup değişince düzelmişti. Demek bu işler şansla da karışıkmış çözümü yine aynı sorunu yaşayan başkasından bulmuştuk o yüzden kronik diye...
  12. E

Bizde de apache var seninki hiç sigortadan veya başka bir şeyden arıza verdi mi? Bir de uzun yolda tapagaz gitmek zararlı değil mi ben 1 saatlik yolda bile korkuyorum o şekil gitmekten.
  13. E

resim ekle yerine link bırakmıştım hızlıresim direkt jpg dosyası linkini bıraktım , eğer gözükmüyorsa https://hizliresim.com/eba0cat
  14. E

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Gerçekten kusurlu vermediysen neyi irdeliyorsun ki? Yapacağın şey çok basit eğer gerçekten sen verdiğinde motorda sıkıntı yoktuysa alıcıya her şeyi net aktardıysan sorun benlik değil rahatsız etmeye devam edersen engelleyecepim yazıp geçiceksin.
  15. E

İnsanlar konuşmayı sever çok takma kafana :), bak bu da benim en sevdiğim kare, fuarın içine de girip çekmiştim ama o direkt video.
  16. E

lastik hava basıncı

Ön 29 arka 32 tertemiz oldu ayrıca lastiğe hemen alıştım belki de 35 35 bastığı için düşecek gibi hissetmisimdir. Bugün virajda lastikleri bayağı zorladım sadece bikez arka taraf hafif kaydı yol tutuşu beklemedigim kadar değişti keşke en başından kaliteli lastikle sürüyor olsaymışım
  17. E

sıfırdan motora başlangıç

Ben ehliyet kursunun 6 bin lira olduğunu sanmıyorum ayrıca ehliyet harç bedeli de var ekstra.
  18. E

lastik hava basıncı

Bu arada motosiklet doğruysa kitapçıkta 137kg yazıyor genel olarak hafif olduğu için olabilir öne 32 basınca çok kotu hissettiriyordu , yeni lastiklerle yine aynı şekil deneyimleyerek hislerimle kendime en uygunu bulacağım 32-32 denediğimde ön taraf çok hantal hissettirmisti o zamandan beri...
  19. E

lastik hava basıncı

Ben ön 29 arka 32 bastigimi söyledim. Artçısız 70 kilo birinin bindiği motora bence 36 biraz fazla olur dediğim gibi öne 32 basınca bile çok garip hissetmiştim o yüzden 29 basiyordum. Ama yeni lastiklerimle 36-32 gibi daha yuksek basınç da deneyeceğim .
  20. E

lastik hava basıncı

Hayır, tabiki uygulanmaz sadece neden o şekilde söylediniz onun arkasındaki sebebi bilmediğimden ve merak ettiğimden sordum, öğrenmek içindi.

Yeni mesajlar