Arama sonuçlarınız

1. E

Yamaha egzoz değişimi garantiyi etkiler mi?

MT-07 motosikletim var. Servise sorduğumda her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Birisi egzozun temas ettiği her parçanın garantiden çıkacağını söylüyor (motor bloğu, oksijen sensörü vb.), diğeri ise yalnızca arıza egzoz kaynaklıysa garantinin karşılamayacağını belirtiyor. Doğrusu nedir? Bilen...
  2. E

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

kw düşürme sadece sıfır alımlarında yapılıyor
  3. E

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Tekeri engelleyen özel bir mod yok diye biliyorum. TCS de nadir de olsa müdahale ediyor; motor tekerdeyken bazen bir anda gazı kesip ön tekeri indiriyor. Hiç eski kasasını kullanmadığım için diğer konular hakkında yorum yapamıyorum maalesef.
  4. E

2025 model hocam. Aynı şekilde torklu olması bana da güven veriyor. Olası bir durumda kaçış manevrasında işe yarayacağını düşünüyorum. Frenlerinden de memnunum.
  5. E

6.000 km boyunca 125 cc bir motosiklet kullandıktan sonra MT-07’ye geçtim. Şu an 500 km’lik bir tecrübem var. 125 cc’den direkt olarak MT-07’ye geçtim. Saygıdeğer Altın Elbiseli Adam’ın da dediği gibi “kafanıza geçer” seviyesinde bir güç olduğunu düşünmüyorum. Elbette 125 cc’ye göre çok daha...

Yeni mesajlar