Arama sonuçlarınız

1. S

Lastik seçimi

Teşekkür ederim, maalesef road 5 de yok ölçüde. Sanırım rosso sport 3 alacağım.
  2. S

Lastik seçimi

Hocam fiyat/ömür olabilir de sence performans anlas mı 😄 çok bilmiyorum ama bence değil
  3. S

Lastik seçimi

Hocam bu neden bu kadar ucuz 😄 garip geldi valla en ucuz 8-9k görmüştüm lastiklerde.
  4. S

Lastik seçimi

Yazdığım gibi motorum 250nk yani naked, Supersport lastikleri yazma sebebim lastik sitelerine motosiklet marka model girdiğimde o lastiklerin çıkması dolayısıyla naked makineye Supersport takmak normal diye düşündüm. Kullanım amacına gelirsek aktif olarak kullanıyorum 15 günde bi gibi bi...
  5. S

Lastik seçimi

Bira ucu açık olmuş haklısın, rosso 3 rosso sport gibi modelleri kastettim.
  6. S

Lastik seçimi

Ömrü ortalama kaç kilometre çokta hızlı bitmesin sürekli lastik bakmayalım 😄 1760883755 Direkt pirelli diyosun yani
  7. S

Lastik seçimi

Selamun aleyküm 2024 nk250'ye yeni lastik almak istiyorum bridgestone batlax s22 ile pirellinin herhangi bir modeli arasında kaldım hangisini almalıyım. S22 için en iyisi diyolar, test birincisi oluyomuş her yıl, ilgili davranan herkese teşekkür ederim.
  8. S

Sıyırıcıma Kireç Çözücü Döküldü

Teşekkür ederim 1750622407 Teşekkür ederim yarın bi deneyeyim
  9. S

Sıyırıcıma Kireç Çözücü Döküldü

Merhaba arkadaşlar nk250 kullanıyorum, bildiğiniz gibi arka sıyırıcı sert plastik ve bugün temizlik için kullandığım kireç çözücü çantamdan dökülüp sıyırıcıma gelmiş, bembeyaz leke ve yıkamakla geçmiyor. Gidermek için ne yapmalı, tecrübe edeniniz var ise faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar