Arama sonuçlarınız

1. D

wheelie show

Biz düzünü beceremiyoruz adama neler yapmışlar:D
  2. D

Satılık 2006 model joyride !!!

Marka: SYM Model: JOYRİDE 200 Renk:Siyah KM: 6600 Detay: Kazasız + yedek kafa grenajı + yedek ön çamurluk + yedek egsoz koruması ile birlikte verilecektir Fiyat: 3900 YTL İl : istanbul İlçe : Üsküdar Tel: 0 505 688 18 87 Genel Bilgiler ; Rodajı özen ile yapılmıştır. 1000 km'ye kadar 2...
  3. D

Bir Motoru Nesi, İki Motorun Sesi Var

Bir Alman şirketi, bir motosikletin içine iki tane Harley Davidson motor koyarak güç arttırımına gitmiş.. Süper olmuş ama... Yanlız biraz ağır mı ne:D 400 kg kadarcık:D Haberin Devamı İçin Tıklayınız
  4. D

4 Çekirdekli Intel Motosiklet

Arkadaşlar haberin ilginçliğine bakın.... Intel ve Orange County Choppers (OCC) ortak yapımı olan 4 çekirdekli intel motosiklet yapmış süper ya... Haberin Devamı İçin Tıklayınız
  5. D

ER-5 Arıyorum...

Merhaba arkadaşlar.. 2005 düşük kilometrede 7000 - 7500 ytl ye ER-5 arıyorum...
  6. D

Sigorta Hakkında

Arkadaşlar biliyorsunuzki bir buçuk ay önce motorum çalınmıştı. 1 aylık sürecim bitti ve bulunamadı yazısını karakoldan aldım.. Benim sorum şu olacaktı. Daha önce genel sigortadan sigorta yaptıran var mı? kaç günde ödeme yapıyorlar ? yüzde kaç kesinti yapılıyor... bu kesinti poliçe üzerinden mi...
  7. D

Bir motor trafikten kaç gün sonra düşer?

Merhaba arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin ama aranızda bilenler vardır... 18.02.2007 tarihinde aldığım 2007 model GSXR 600 motor 28.02.2007 tarihinde çalındı... Motor kaskolu olduğundan dolayı bir bekleme süreci var.. bu bekleme süreci ne kadardır? yani trafikten kaç gün sonra düşüyor...
  8. D

satılık cbf 250 2006

marka : honda model : cbf 250-2006 km : 8260 renk : siyah fiyat : 5,700 ytl aksesuar:motor koruma demiri+alarm motor çok çok temizdir ve bu km kadar titizlikle kullanılmıştır..
  9. D

Satılık 2006 Honda Transalp

Marka: Honda Model: Transalp 650 Yıl: 2006 KM: 5100 Renk: Bordo Fiyat: 12.500YTL Açıklama: BU KADAR TEMİZİNİ BULAMAZSINIZ.....çok temiz bakılan çiziksiz , kazasız, en ufak bir hatası olmayan bir motor...servise MOTOTAL A gitmektedir..km si uzun yolda yapılmıştır 3.5 ay önce aldım. İl/İlçe...
  10. D

Motofest 2006 Motosiket festivali?

Güzel bir oluşuma benziyor... Motofest Oluşum önceliğini; 1. Seçkin Festival katılımcılarına 2. Kaliteli, hijyenik, düzenli bir ortama 3. Yeni motosiklet kullanıcıları ile tanışmaya, 4. Firmalar ile yüz yüze görüşmeye, 5. Motosiklet kullanıcılarını, kulüp ve derneklere üyeliği ile...
  11. D

Kuzenler ile Şile çıkartması...

Merhaba arkadaşlar... Bu sabah kalktım ve hava durumuna baktım ... çok güzeldi. kuzenlere haber verdip hadi şileye dedim... baktım onlarda dünden razı...Atladık motorlara ve şileye gittik. çok eğlendik... Sizler ile paylaşmak istedim...

Yeni mesajlar