Arama sonuçlarınız

1. Ü

12 yıldır kasko yapıp hiç işi düşmeyen motorcu

2013 yılında ilk motorum olan nc700 le başlayan kasko maceram geçen nisan ayında 12.kez kasko yaptırmamla devam ediyor. bu konuda sanırım rekor bende. Üstad bir sürücü olmanın bu tür can sıkıcı yönleri olabiliyor :( hafiften bir lowside olsun, led farın kırılması olsun buna benzer bişeyler...
  2. Ü

Forumda bir ilk! real time Bozcaada gezintisi

Bir dk önce çektim. Ne deniz beee. 30 dk once de Tuzburnun da dalış yapıp denizden bir ton çöp çıkardım. Böyle de elit bir insanım ama kıymetimimiz maalesef bilinmiyorr. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ---------- Saat 15:30 da anlık...
  3. Ü

Sizce kim haklı

Olimpiyat acılısı yorumlarını okumak için girdim, baktım yine bir motorcu gundem olmuş :) https://eksisozluk.com/entry/166694946 Bence bu olayda da motorcuyu savunan biri cıkacaktır. Ki... diye başlayan biri olabilir bu :d
  4. Ü

2024 Honda CB12F 6000 km inceleme(honest review)

cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. Kısaca kendimi tanıtayım.İsmin Bünyamin İzmir Bergama da yaşıyorum. 2 ay önce aldığım motor 6000km oldu. Dürüst bir inceleme yapmaya çalışacağım. Öncelikle 4 adet foto paylaşıyorum. Motorun kendisi Motorun toplam km'si 3155 km lik ortalama tüketim...

Yeni mesajlar