Arama sonuçlarınız

1. Ahmet d

Motosiklet servisi açmak

çok mantıklı bir planın var abi. Sektördeki ustaların esnaf ahlakına sahip olduğunu pek düşünmüyorum, en azından çoğunun olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten kaliteli bir usta yanında çıraklık hatta zaten anladığın bir konu olduğu için direkt kalfa olursun seneyede usta olursun zaten. Ben mekaniğe...
  2. Ahmet d

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Pcx 2 lt şuan
  3. Ahmet d

Motordan nasıl daha iyi anlayabilirim

yabancıların çektiği ve özellikle teknik bilgi veren kanalları izle bolca. Türklerin çektiği videolarda çokca kendi yorumlarını katması var o yüzden pek tavsiye etmem onları çünkü herşeyi en iyi ben yaparım kafasında olunca saçma sapan bilgiler dolanıyor ortalıkta. Basit şeylerden...
  4. Ahmet d

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

bu yıl toplamda 30 bin km yol yaptım hocam Amacım paradan tasarruf değil daha çok yol gidebilmek. 1778773229 Honda verisine yakın şuan tüketimim. Eski hali bence bir tık fazlaydı. 1778773497 Honda verisine yakın şuan tüketimim. Eski hali bence bir tık fazlaydı. Kardeşim söylediğin birçok şeyi...
  5. Ahmet d

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

geçenlerde yakıt ortalamamı nasıl düşürebilirim diye bir konu açmıştım. Bazı kişiler bunun gereksiz olduğunu düşündü ama onlara fikirleri için🚮teşekkürler Yardımcı olmak için önerilerde bulunan arkadaşlarada teşekkür ederim. Benim yakıt tüketimimi düşürmemde en çok işe yarayan iki şey oldu. 1...
  6. Ahmet d

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

abi teşekkür ederim sana sen anlıyorsun beni ya😄 1777555463 Abi aslında 2.5 en düşük kullanımımda aldığım veri. Hızlı kullanmak istediğimde 2.9 oluyor
  7. Ahmet d

4 silindir makineye 7 litre feda olsun ama 125 cc motorum 3 litreye yakın yakmasın
  8. Ahmet d

Bunu düşündüm ama bazı ustalar motorun ömründen ciddi miktarda çaldığından bahsediyor bazılarıysa hiçbirşey olmayacağını söylüyor. Orjinalden yanayım ama 1 gram küçültmek mantıklı geliyor şuan için 1777402966 Motora zevk için biniyorum kralda motor gidişine göre fazla yakıyosa burada yanlış...
  9. Ahmet d

125cc driftim var bir adette ama sorum aslında genel olarak nasıl düşürebilirizdi😄
  10. Ahmet d

Motosikletimin yakıtı en verimli şekilde yakmasını istiyorum. yakıtı en çok düşüren parça nedir? Pcx’im 22binde 100/2.5L ortalama Bi tık daha düşürmek istiyorum bunu neler yapmalıyım?
  11. Ahmet d

Tamir hastası oldum galiba

Cbr 250 hayalimdi ama onunda şuan da temiz bloklusu zor bulunur. Güzel bir proje olurdu da çok eskidi artık 1777031114 Benim amacım tecrübe kazanmak hocam. Bazı arkadaşlarım fren maneti değişemez mesela ama ben çinli motoruma tesisat çekip subap ayarı yapabiliyorum şuanda. Gerekli malzemeleri...
  12. Ahmet d

Tamir hastası oldum galiba

motosiklet evin önündeyken hiçbirşeyi olmasa bile veya bakımları tam bile olsa sağını solunu kontrol ediyorum. Baktım bozuk biryer yok debriyaja ayar yapıyorum,karbüratörle oynuyorum,paslı yerleri temizliyorum. Küçük çocuk gibi mutlu oluyorum motorla uğraşırken çünkü çocukluk hayalimdi bu günler...
  13. Ahmet d

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

bence iyi dönüyosun kral abartmaya gerek yok
  14. Ahmet d

Michelin city grip 2 neden çok kayıyor?

Pcx kullanıyorum michelinden bende memnun değilim. Daha kaliteli bir lastik arayışındayım bende. Michelinin söz edildiği kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum
  15. Ahmet d

Honda parça fiyatları

Kral kesin yan sanayisi vardır. Zaten hindistan üretimi olduğu için o motor çokta özel parçalar değildir daha ucuza bulursun
  16. Ahmet d

Beyler bu fiyat normal mi?

Vitesli motosiklet tamirinde tecrübem varda scooter hiç sökmediğim için tecrübem yok
  17. Ahmet d

Bu aletleri toplam kaç paraya toplarım abi
  18. Ahmet d

Aynı fikirdeyim seninle ama şemsiye açıldı bir kere😄 1773245656 yıldızmoto servis 1773245826 Honda mühendisleri bence test yapıp o kmyi belirlemiştir. Çoğunlukla tek kullanıyorum motorumu ben ve yük vurmuyorum. Bakımdan sonra çekiş düzeldi ama sanki sadece kayış baga değişsem olurmuş gibi...
  19. Ahmet d

pcx 20 bine gelmişken varyatör bakımınıda yaptırıyım dedim. İnstada gördüğüm honda marmara yakınında olan özel bir servise gittim Varyatör bakımı sök temizle tak 2250 tl dedi Düzgün olsun sıkıntı yok diye kabul ettim ama meraktan hondaya gidip fiyat aldım 1500 tl dediler aynı işleme ama honda...
  20. Ahmet d

Motosiklet düzgün çalışmıyor yardımınız lazım dostlar

Yardımın için teşekkürler abi dediklerini kontrol edeceğim.

Yeni mesajlar