Arama sonuçlarınız

1. RedDevil999

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

İçi kararmışlar cahillerle konuşmuyorum bro. Eyv sana kalsın sohbetin 😀
  2. RedDevil999

Detaylı anlatınca sadede gel, detay vermeyince de anlatmayı bilmiyor olur. İnsanoğluna naparsan yap yaranamıyorsun. Kolsuz : sürmeyi bilmeyen şoför ama tabi sen daha iyi bilirsin
  3. RedDevil999

Hahahahahhaaa sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün. İyi bayramlar
  4. RedDevil999

Aracıyla çarpan şişko da seninle birebir aynı kafada olacak ki, kıl tüy zaten bunlar bir şey olmamış ki diye açıklama yaptı. Sonra lafları yiyince ortayı bulduk ama hala vermedi. Bu işin sonu kötek olcak zaten. Senin gibi aklını kuşa taksak kuşu havlatacak olan tipler yüzünden bu ülke hiçbir...
  5. RedDevil999

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

Doblo benzeri araçları kullananlar ağır derecede engelli oluyor zaten yüzde 90 ı
  6. RedDevil999

Yamaha Yamaha X-Max 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler xmax 250 ve 400 ün 2014-17 kasa, arka çamurlukları aynı mı?
  7. RedDevil999

Arkadaşlar yeni okudum yorumları. Lombardo ve birkaç yazar hariç gerçekten sırf 'Kolsuz' yazdım diye yaya olarak devirdiğini sanan olmuş ki açıkladığımı da hatırlıyorum. Adam dev gibi kaldırıma arabasıyla çarpıyor, devirip başka yere park ediyor. Aynı gün öğle vakti gelip tekrar parkediyor. Şu...
  8. RedDevil999

Arkadaşlar merhaba. Kırklareli de yaşıyor iken satın alıp 100 bine yakın para harcayıp tüm kaportasını ve hava filtrelerini sıfırlatıp bayiden dün çıkmış gibi bir hale getirdiğim xmax400 üme 2.5 ay sonra İstanbul'a dönüşümüzün 6. gününde dev gibi bir kaldırımda kolsuz birisi çarptı. 15. günde...
  9. RedDevil999

HJC F70 Red Galla L beden kask

Arkadaşlar sıfıra yakın durumda olan kaskımı satma kararı aldım. 7 bin TL dir

Yeni mesajlar