Arama sonuçlarınız

1. M

Motosikletim eskisi gibi torklu değil

Biz ilk varyatoru degistirmedik sadece disliler ve rulmanlar degisti ve mtor yine cekmiyordu yine ayniydi yani babam dedi ki varyatorle alakali degistirelim duzelcek degistirdik yine ayni sen biraz bin zaman gectikce alisir o dedi hicbirseyde degismedi
  2. M

Varyatörü komple yeni alıp taktık İşine yarar mi bilmiyorum ama varyatörün üstündeki somunu sıkarken arka freni sıkık somunu sıkmaya çalışınca teker sabit ama varyatör dönüyodu zorla da olsa bizde arasindan tornavida geçirip taktırdık janta
  3. M

Yeni bir motosiklet aldım RKS Grace 202 motosikletin motorunda falan bir sıkıntı yok saat gibi maşallah ama şanzıman kısmı ses yapıyordu bizde babamla şanzımandaki dişlileri rulmanları balataları falan komple değiştirdik ses falan kesildi ama bu sefer eskiden soğuk asfaltta kalkarken hizli gaz...
  4. M

Ybr yi 200 veya 250 lik yapabilir miyim ?

Elimde komple dağınık eski kasa bir ybr var onu toplamayı düşünüyorum ama motorda biraz güçlü olsun istiyorum ybr nin kendi motorunu tornayla falan bir şekil 200 veya 250 cc yapabilir miyim birde bu pistondur kranktır o dur bu dur motorun iç parçalarından üreten en sağlam marka hangisidir ?
  5. M

2. El ybr mi 0 km cg mi

16 yaşına yeni girdim a1 ehliyetimi alacağım bütçem çok yok 2. El temiz bir ybr ya da 0 km kuba nın cg lerinden almayı düşünüyorum böyle bakınca 0 km olmasından ötürü cg göze daha mantıklı geliyo ama ybr gibi kendini motosiklet alemine kanıtlamış bir japon makinesini de göz ardı etmek...