Arama sonuçlarınız

1. L

Hacizli motor kullanmak zorunda olmam

Borç çok büyük değil, çalışıp kapatmama az kaldı. Bazı detayları paylaşmadım, buradaki soruma cevap veren herkes için teşekkür ederim. Psikoloji konusunda haklısın, yaşadığım ameliyat ve biyopsi + kemoterapi süreçleri hayatımın işleyişinin içine etti. Sağlıklı düşünemeyip kendime uzun süre...
  2. L

Şerh de sadece haciz yazıyor şimdi kontrol ettim.
  3. L

Mesele bankalardan çıkmış durumda, direkt avukatlarla muhattabım. Hiçbir şekilde uzlaşmaya varılmıyor, taksitlendirme veya yapılandırma istediğimde bir yakınından borç alıp kapat ona ödersin borcunu diyor avukatlık bürosu. Borç konusunda ödemeye niyetim var onda sıkıntı yok, kendi motorumda...
  4. L

Sağ olun teşekkürler. 2024 nisan'da taşınırken ihtiyaç kredisi çekmiştim, bundan kaynaklı bir borcum var.
  5. L

Merhaba, mayıs ayında bir rahatsızlığımdan şüphe edip hastaneye gitmemle kanser teşhisi konuldu ve apar topar birkaç gün içinde ameliyata alındım. Yaşım 21 ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyayım, bu konuyu daha önce tecrübe etmiş insanlardan nasihat dinlemeye ihtiyacım var. Ameliyat sonrası...

Yeni mesajlar