Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

eldiven önerisi

Hiç atmadım ama dikişlerinden sıkıntı olur bence
  2. uurrdmrr

eldiven önerisi

Alpine sp8 v3ü bende kullanıyorum sıcak havalarda veya şehiriçi sürüşlerde Revit . Uzun sürüşlerde Alpine'i kullanıyorum Alpinein de hava sirkülasyonu iyi ama illaki deri ve bir tık daha kapalı olduğundan terletme illaki yapıyor
  3. uurrdmrr

eldiven önerisi

Revit Mosca'yı bende kullanıyorum kışın bir işe yaramaz ama yazın veya geçiş dönemlerinde 15derece üstünde ne eli terletiyor ne de telefon kullanımını engelliyor tam turluk eldiven ceza yememek için gerekli sertifikası var ama büyük bir kazada çok koruyacağını düşünmüyorum ama sürtünmeli...
  4. uurrdmrr

Lastik önerisi

Mitas Sport Force'larda indirim vardı en son onlara bakmanı öneririm
  5. uurrdmrr

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Önceden fotoğraf atarken sıkıntı çekmiyordum şimdi nedense atamıyorum çok içimde kaldı 😂
  6. uurrdmrr

Motosiklet için far önerisi

CBR125R'da da ben aynı sorunu çekiyordum en son aldığım CBR125 ilk üstünde gelen halojen ampülü kullanıyordu ve ne yol gösteriyor ne sellektör yaptığım belli oluyordu . 2 Tane H4 deneme fırsatım oldu 1.si xenon menon en parlağı hangisiyse ondan aldım uzunları açtığım an şehiriçinde şehirlerarası...
  7. uurrdmrr

Hakkını verdim vol2

He bu arada MT07'yle ortalama 100 120KM hızlarla giderek motosikletin yakıt ortalamasını 5.2ye kadar düşürdüm ve bunun içine 300KM şehiriçi sürüşte dahil 1300KMde ortalaması 5.2Litre şuanda sürekli hımbıl hımbıl 100 110 gitmedim arada 170 180 200vs. hızlara da çıktım önceden çok yakıyor diyordum...
  8. uurrdmrr

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Doğru bundan 2 yıl önce arasokağa girerken bir tane sokak köpeği gördüm direkt arabanın arasına kaçtı hiç ses seda çıkartmadan yanına yaklaşmamı beklemiş yanından geçtiğim gibi atladı üstüme 😂 bende önceden fark ettiğim için sollu sollu gidiyordum yakalayamadı
  9. uurrdmrr

Hakkını verdim vol2

Bende geçen 2 günde Sakarya'dan Balıkesir oradan Manisa ve tekrar Balıkesir'e gittikten sonra Sakarya'ya geri döndüm yolda İznik tarafından gittim geri dönerken bayramın 1. günü olucağı için HGSli yollardan gitmeyi tercih ettim ve yolculuğu tamamladım . Ee sıkıntı nerde derseniz aklıma fotoğraf...
  10. uurrdmrr

Tavuk oyuncağı vardı küçükken ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz 😂 onun dışında ne başka köpeklere ne başka hayvanlara zarar veriyor hepsini koklayıp bırakıyor
  11. uurrdmrr

Şuandan bıraktırmazsan ilerde de devam eder benimkinin dişi kaşındığı için yapıyodu daha 2 aylıkken sonra oynamak icin yapmaya başladı 1 2 cimcik tokat derken anladı yapmıyo artık oyuncaklarını parçalıyo . Geçen memlekette 6 tane tavuk yemiş 3ünü normal yemiş 3ünü oyuncak gibi parçalamak için 😂
  12. uurrdmrr

Dişleri kaşınıyodur kaşıması icin oyuncak al 2 3 tane hangisini severse onla oynar ısırnca da 1 2 cimcir veya hafif tokat at
  13. uurrdmrr

CBR 500R Sigorta

ACC Motosiklet Manisa'da Manisa'dayken eski CBR125R'ımın tüm işlerini oraya yaptırıyordum benim arkadaşım olduğunu söylersen fiyatta da yardımcı olurlar ama telefonla gitmeden teyit al elektrik işlerinden bıkmıştı en son Tracer9'un farının çipini düzeltmeye çalışırken tövbe etmişti 😂
  14. uurrdmrr

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Kendi mesajlarına bile cevap veriyor adam :cry:
  15. uurrdmrr

CBR 500R Sigorta

Sorun evet sigorta kaynaklı sigorta değiştiğinde bile aynı sorunlar devam ediyorsa bunun sorunu şase vs. gibi sigortayı yeniden attıran şeyler bunları düzeltene kadar istediğin şekilde sigortanı veya akünü değiştir bir şey değişmiycek 1779536170 Balıkesir'den 1 2 saat Manisa'ya gitmek...
  16. uurrdmrr

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

Onu 2.el alırken de veriyolar 😂
  17. uurrdmrr

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

Bodrum'da KTM bayisi var KTM bayisi olduğunu acı bir şekilde deneyimlemiş biri olarak söylüyorum 😂
  18. uurrdmrr

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Abi forumda ki herkese Revit Quantum2 Air'i öneriyorum sana da onu öneriyim beyaz diye çok çabuk kirleniyor sinek lekeleri ölüleri direkt belli oluyor ama tipini motorcular çok beğeniyor hem reflektörlü hem açık renk geceleri baya belirgin görünüyor
  19. uurrdmrr

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Attığın eldivende Decathlon'dan alınmış bir eldivenin üstüne 1 2 parça koruma koyulmuş gibi eğer 650CClik bir makineye biniyorsan deri ve bilek korumalı bir şey almanı öneririm eldiven ben bu eldiveni kullanıyorum onun dışında da Mosca kullanıyorum
  20. uurrdmrr

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Sand ve Dirt aynı eldivenler neredeyse Sand sadece daha sıcak hava şartlarında kullanılmak için bu yüzden Dirt4 almak daha mantıklı korumaları bir tık daha fazla çünkü hava geçirmesi için yapılmamış normal şehiriçi Türkiye gibi yerlerde kullanılmak için . Ben şuanda Mosca'yı kullanıyorum...

Yeni mesajlar