Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

Suzuki GSX 250R

Bana NS400UG gibi geldi garip bi far tasarımı yapmışlar eski Japon ruhu gibi hissettirmedi bana motosiklet.
  2. uurrdmrr

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Tekrar hoşgeldiniz . CBR500R'ların tek kroniği top speedinin az olması bu yüzden 2.elde çok ölü bir piyasası var adam gidip R25 alırım o paraya 195 görüyomuş diyor ama 195i kaç iş gününde görüyor diye sormuyor . Nakit parayla emin olun çoğu motora yazsanız şu kadar param var deseniz çoğu kabul...
  3. uurrdmrr

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Sıfır veya sıfıra yakın çoğu SR450 veya NK450 alan arkadaşım 5 10bin KM kullanıp satıcağı için teker lastik sardırma vs. gibi her boku yiyor çünkü 5 10bin KMde bir bok olmıyacağını biliyorlar ama motosiklet 20 30bin KMye geldiğinde ebesine önceden atlandığı için sorunlar çıkartmaya başlıyor bunu...
  4. uurrdmrr

450 SR gaz yememe motor ışığı yakma sorunu

Motosiklet kaç model?
  5. uurrdmrr

sport touring tavsiyesi

Bence yüksek CC motosikletler daha fazla dikkat istiyor şu sıralar otomobillerde ki kör nokta engelleyicileri bile fark etmeye başladım düşük CCde bunların hiç biri gözüme takılmıyordu bile .
  6. uurrdmrr

Benzin Kuyruğu!

Abi depoyu başka yerde fulleyip benzinliğin etrafında tur atıyorlar aldıkları gün boyu taş çatlasın 3 4Litre benzindir. Videoyu izlerken Goldwing'li bir abi her tur attıktan sonra yeniden depoyu fulleyin diyor motosiklet 100 150ml benzin alıp devam ediyordu 😂
  7. uurrdmrr

Sjcam Sj20 Hk.

Sakarya'da yeni açılan BİM'lere özel gelmiş 10 tane hepsi satılmış 1 günde 😂 kusura bakma yanlış bilgi için
  8. uurrdmrr

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Abi gitmeden kolunu da koparsın güzel tazminat alır
  9. uurrdmrr

Sjcam Sj20 Hk.

Şuan BİM'de 9.999TLye İnsta 360 X3 satılıyor biraz daha biriktirip onu alman daha mantıklı olur bence çünkü cidden çok uğraştırıcı bir şey bende de kamera var ama gazlama dışında çıkartmaya çok üşeniyorum takması ayarlaması kaskın aerodinamisinin içinden geçmesi vs. uğraşlı 1782922820 SJCam'in...
  10. uurrdmrr

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Ön arka ABS sistemi var ama devreye bile girmedi o kaymada
  11. uurrdmrr

Suzuki INTROUDER C800 hakkında

Allah kaza bela vermesin hoşgeldiniz . Şuanki kullandığım motosikletimi Bodrum'dan almıştım ve elektrik işleri olsun grenaj işleri olsun çok kasap ustanın eline düşmüş ben neredeyse 2 3 günümü ayırıp kurtarabildim . Bölgede ki Yamaha bayisi bile doğru düzgün eksper yapamıyorken Muğla'dan usta...
  12. uurrdmrr

Sjcam Sj20 Hk.

Plaka vs. gibi şeylerin okunması aşırı zor olan bir kamera her şey netmiş gibi gelip minik detaylar harfler vs. çok kalitesiz gözüküyor ama şöyle de bir şey var kamera olan her yerde elinizde kanıt varsa aracın plakası okunmasa bile o saatler içerisinde bakılıp sıkıntı yaşadığınız insan...
  13. uurrdmrr

Yamaha Tracer 900 ön fren problemi

Fren hortumlarını kontrol ettiniz mi? ABS beyni kontrol edildi mi? Fren merkezlerinde ki minik pul vs. gibi basıncını tam verememesini sağlıyan parçalar var mı? Servis manueline göre eksiksiz toplandı mı? Belki gereksiz olabilir ama 1 gece boyunca bir cırtla maneti tutturup sabaha kadar full...
  14. uurrdmrr

Debriyaj kaçırması

CFMoto , RKS ve Mondial'de olan montaj hatalarını göz önünde bulundurunca büyük ihtimalle debriyaj ayarı yanlış yapılmış ve Bajaj daha dayanıklı olduğu için aynı kullanıma NK dayanamamış
  15. uurrdmrr

Debriyaj kaçırması

Debriyaj 100KMde de bitebilir kullanıma bağlı
  16. uurrdmrr

Mantık Ve Sürüş Zevki

MT07'nin amörtisörleri 2025 veya 2026 gibi güzel bir amörtisör seviyesine geliyor ondan önceki tüm kasalarda şehiriçinde çok rahat olsa da viraj ve artçılı sürüşlerde aşırı rezalet oluyor ama şehiriçinde hayatımda sürdüğüm en iyi nakedlardan birisi diyebilirim . Aktif olarak MT07 kullanan birisi...
  17. uurrdmrr

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Daha geçen gün saat 12 gibi hava 30 dereceyken 40la arka frenimi kitledim ve ABSli bir motosiklette motosikletin arka tarafının yanıma geldiğini gördüm lastiğim Rosso4 olmasına rağmen böyle bir şey olucağını bende beklemiyordum 😂 . Forumlarda videolarda görüyordum aşırı sıcak asfaltta lastiğin...
  18. uurrdmrr

Debriyaj kaçırması

Evet bütçe varsa EBC marka debriyaj balatası takarsan güzel olur ve balatan bitik halde çok kullanmamaya çalış balatadan sonra içinde ki sacları yersin bu da sana 2 3 katı masraf açması demek
  19. uurrdmrr

125 CC Motor Önerisi Bütçe 100 K

O konuda hiç bi fikrim yok ama TVS'tabi ki Bajaj'a göre daha hızlıdır 2.elde
  20. uurrdmrr

125 CC Motor Önerisi Bütçe 100 K

Arkadaşımın kardeşi yeni kasa NS125 aldı aldığın gibi lastikleri değiştirmen lazım ona göre bütçeni ayarlamayı unutma. Bu önerdiğin seçeneklerde NS125 veya Raider125 en mantıklı 2 seçenek . Yeni kasa NS125'lerin torku bana bir tık kötü geldi Raider bu konuda daha iyi ama kronikleri bir tık...