Arama sonuçlarınız

1. A

Çin malları vs bajaj vs 2.el japon

şu an 125 cc yuki ty125z driver motora sahibim. artık gücü beni kesmemeye başladı 200-250cc seviyelerinde bi motor almak istiyorum. daha önce 2 motor aldım sıfır çin malı almayı tercih ettim, ikinci elde sürekli bi problem çıkar diye içim kabul etmiyor. gel gör ki sıfır aldığım motorda bile...
  2. A

Motoru stop ettirince garip ses

Motorum daha 600km'de. Motoru biraz çalıştırıp stop ettirdiğimde tıkalı yerden su emer gibi ses geliyor, yada gider sesi gibi. Nasıl tarif ediyim, çıığıvvvv tarzı. Motorum enjeksiyonlu, performans düşüklüğü de, rolanti dengesizliği de var ama daha yeni diye çok kurcalamadım.
  3. A

Yeni Motor Kesiciye Girmiyor, 5. Viteste Çekmiyor

Merhaba, Yuki ty125z driver modeli motoru aldım. Mondial drift l ile aynı olduğunu söyleyebilirim. Motor rodajdan çıkalı 200km kadar oldu ama maalesef çok güçsüz çalışıyor. 4. viteste 8.500-9000 devir arası tıkanıyor kesiciye sokamıyorum, 5. viteste ise 6-7 bin devirlerde geziyor yer yer...
  4. A

Lastik Basıncı Karmaşıklığı

Yuki ty125z driver motor aldım. Servis 34/34 bas diyor. Kitapçık bi yerde ön 25 arka 31 diyor, diğer yerde lastik ebadına göre (Ön 90/90-17 Arka 130/70-17) ön 27 arka 33 diyor. hangisini yapacağımı şaşırdım, tecrübeli biri fikir verebilir mi? zaten motor son zamanlar çok performans kaybetti 0...
  5. A

Zincir Temizleme Spreyi ile Balata Temizlenir mi

Merhabalar zincir temizleme spreyi ile balata'yı temizlersek bir şey olur mu mantıklı mı
  6. A

Sıfır Motor Aşırı Performans Düşüklüğü

Merhabalar, 2 hafta önce yeni 125 cc motor aldım. yuki ty125z (mondial drift l ile aynı iç gövde) performansı zaten düşüktü rodajdan sonra düzelir dedim ama gittikçe düşmeye başladı. Şu an 300km civarında. Servisi beş para etmez ne yapabilir bu konu hakkında, sorun neden kaynaklanıyordur. işe...