Arama sonuçlarınız

1. A_T_I

satılık kanuni 250 cc (modifiyeli)

Arkadaşlar bu motoru satıyorum.2004 model ve 1500 Km'dedir.Periyodik bakımları servisinde yapıldı.Fiyatı 3500 YTL dir.Kazası masrafı yok,1 yıl garantisi devam ediyor...Motor modifiyeli bir Kanunidir...Pek benzemiyor değil mi? :P Neden mi satıyorum,çünkü paraya ihtiyacım var...Bence yeni...
  2. A_T_I

Motorum için taşıt pulu almalı mıyım?

Merhaba millet,ben geçen yıl Ekim ayında 0 km bir motor almıştım.Bugünlere arabamın taşıt pulunu ödedim de aklıma geldi;acaba motorlar için de taşıt pul ödeniyor mu,sanırım evet diyeceksiniz.Bilen varsa beni aydnlatır mı lütfen?
  3. A_T_I

Nikelaj Temizliği Nasıl Yapılır.....

Slm arkadaşlar,benim bir sorunum var ve yardım istiyorum.O da şu;motorun egzozu üzerinde birtakım lekeler var.Bunlar egzoz sıcakken ayak falan değdiği için oluşan lekeler.Bunları nasıl temizleyebilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz? :silent:
  4. A_T_I

Kanuni Chooper.....

Arkadaşlar ,3 ay önce Kanuni Chooper aldım.İlk motorum,hem küçük,hem ucuz hem de şık olduğu için onu seçtim.Gidonunu ve çatalını yükselttirdim,daha şık oldu :mrgreen: Yalnız ben buna rüzgarlık yaptırmak istiyorum ama nerden bulacağımı ve yaptıracağımı araştırdım ama bulamadım.Bilen varsa bana...

Yeni mesajlar