Arama sonuçlarınız

1. M

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Allah korusun yahu, bir önceki motosikletimde vardı cok rahat etmiştim o sebeple dedim. Fikirleriniz benim için çok önemli,şuan bir süreliğine askıya aldım 4 silindir işini 😅 bu yaz temiz bi 500 cc çift silindir motosiklet bulup en az 4-5 bin km tecrübe edileceğim. Seneye yeni motorum diye...
  2. M

Bence konu biraz da bileğine hakim olmakla alakalı değil mi sizce de? Şuan ortalama üstü motosikletlerin hepsinde modlar,çekiş kontroller,absler vs mevcut. Şuan herhangi bir 250 cc makine ortalama 160-170 yapıyor. Bu hızlar da ölmek için gayet yeterli hızlar. Ben biraz eğitimle üstesinden...
  3. M

Ben motosikleti öyle agresif kullanan biri değilim bmw aslında tam bana göre bir motosikletti ama hem elektrikli oluşu hem de sesinin hiç olmaması aldığım zevki törpüledi
  4. M

Kendime güvensem biraz zx-6r alır geçerim kafa rahat olur 😂
  5. M

Şu hararet sorunu olmayacağını bilsem zx-6r alırdım da 😅
  6. M

1743939026 Kawasaki'yi sadece malzeme-boya kalitesi için düşünüyorum zaten. Tabi bir de şehir içinde 650r a göre daha az hararet yapar diye.
  7. M

Merhaba herkese mutlu pazarlar, motosiklet merakım bundan 3 sene önce çinli 150 cc bir scooter ile başladı yaklaşık 3-4 bin km bu motosikleti kullanıp sattım. Sonra CF moto 250 sr 2 bin km kullandım. Geçen sene de bmw ce-04 alıp 2 bin km kullandım ve geçen hafta sattım. Ce-04 ivmelenme olarak...
  8. M

Arka frenden gelen ses hakkında

Merhaba arkadaşlar, henüz 600 km'de BMW CE-04 sahibiyim. Ortalama 100 km'dir düşük süratlerde arkadan vikvikvik diye ses geliyor muhtemelen balatadan kaynaklı, ilçede oturduğum için böyle küçük bir sorun sebebiyle Borusan a gitmek istemiyorum, disk ve balataya balata spreyi sıktım ama işe...
  9. M

BMW CE 04 ALDIM

Arkadaşlar merhaba, daha önceki seneler motosiklete biniyordum ara sıra. 2023 yaz ayında tekrar hevesim geldi ve RKS grace 202 modelini kullandım geçen sezon. Vitesli motosiklete pek ilgi duymadığım icin daha düzgün bir scooter tarzı alet bakıyordum kendime. Bir anlık kararla BMW CE 04 hızlı...

Yeni mesajlar