Arama sonuçlarınız

1. ofonazi

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Daelim s3le(onların depo önde olduğu için forzadan sonra bana dengesiz geliyordu) yerlerin ıslak olduğu soğuk bi günde yaya geçidine yaklaşırken yayayı fark edip yol vereyim dedim ön teker kaydı yan yattık.
  2. ofonazi

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

ben abone oldum reis müsait bir zamanda bişeyler yerken izleyeceğim. foruma iş yerinden giriyorum yt yok .
  3. ofonazi

2016-2019 arası Africa Twin alırken nelere dikkat etmek gerekiyor ? Bütçe 500k

5 scooter 2 vitesli motordan sonra DCT africaya geçtim. DCT daha kolay gözüyle bakmamalısın maxi scooter de otomatik ama kavrama baya zaman alıyor DCTde gaz kolu ciddi hassas ama keyifli güzel makine. çok ağır alışmak zaman alıyor şehir içi trafikte kullanmak çok sorun değil ancak yokuşlu dar...
  4. ofonazi

büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Çok güzel olmuş
  5. ofonazi

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

Arkamda kasksız artçı vardı arkadaşın motoru için çekim yapıyorduk polislerin önünden geçtikten 10dk sonra e devletten bildirim geldi.
  6. ofonazi

Honda Safety Türkiye GS2 eğitimi ardından

ben de africayı yeni aldım geçen sokakta dönmeye çalışırken bi aksilik yaşadım debriyaj olmadığından dönüşe cesaret edemiyorum motorun ağırlığı da gözümde büyüyor üstündeyken arkamda artçı varken geri çok gidemiyorum onun için eğitim almak istiyorum hangi eğitimi almam gerektiğini bilmiyorum...
  7. ofonazi

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

daha geçen ay görmüştüm Mercedes EQ serisi bi suv kuzey marmarada birden motor duruyor aynı marka aynı model Mercedes Arkadan çarpıyor. Elektrikli araçların ne kadar teknoljik ve güvenlik paketleri dolu olduğunu biliyoruz hadi öndekinde bi sorun oldu öteki araç nasıl duran arabayı görmeyip ani...
  8. ofonazi

2026 Model Yamaha Tracer 7 için Motor koruma, Topcase, Sehpa hk.

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
  9. ofonazi

Africa Twin 2017 DCT aldım

ama DCT değil ben bunu merak ediyordum onu deneyimliyorum bundan sonra da manuel hala ister miyim bilmiyorum olursa dediğinizi dikkate alırım. ilanları gezerken lacivert bir tiger 1200 görmüştüm hangi paketi hatırlamıyorum ama dikkatimi çekmişti. gene de 2017 model yerine 2017 başka bi motor...
  10. ofonazi

Önemli Olan Boyuymuş.

Dün Africa Twin'le kayın biraderimi alıp bi gezelim dedik. Sancaktepe - Kartal yaptık geldik. Kayınçom herkes bize abi çekiyor dedi 😅 ben de farkettim motorcular da arabalar da artık daha çok farkediyor daha çok saygı gösteriyorlar
  11. ofonazi

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Benim motoru aldığım adam 1.70di alçak sele ve alcaltma kitiyle ayakları yere basıyordu. Ben 1.78im kendimden de emin olamadığım için DCT aldım olur da yokuşta kalırsam hem motoru kontol edip Debriyaj arka fren uğraşmamak için 2 gündür kullanıyorum iyi ki dct almışım dur kalklardan korkmuyorum.
  12. ofonazi

teşekkür ederim. ben de istiyorum deneyimlerimi paylaşmak. teşekkür ederim sağolun amin inşaAllah Sağolun. 679da ilandaydı ama ekstra az kullanılmış yan çantaları vardı onları almadık 630a anlaştık. 5bin sigorta 3600 noter tuttu sağolsun aldığım kişi depoyu fulledi tekirdağ- kartal biraz da...
  13. ofonazi

teşekkür ederim amin inşallah. Tekirdağa kadar gidip köfte yemeden gelmek beni üzse de insallah bir sonraki köteci rotasına hanımın nöbeti denk gelirse gelmek istiyorum 😅 679da ilandaydı ama ekstra az kullanılmış yan çantaları vardı onları almadık 630a anlaştık. Teşekkür ederim. evet ben...
  14. ofonazi

Herkese iyi forumlar Buraya sanırım R250 varken üye olmuştum sonra Tracer 700 kullandım o arada evlendim. Tracer 700 için çektiğim krediler(2tane) bitmek üzereyken hanım Hatayda kuzeni ve yakın arkadaşı olduğu için Hatay'a gider miyiz dedi. Ben de África alırsak gideriz dedim Traceri satmamı...
  15. ofonazi

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

yazdıklarınızı okuyunca gözümde direkt Forza 250 canlandı bence sizin için ideal. İntegra da mantıklı ama ben Forza alırdım.
  16. ofonazi

Forza'dan Vitesliye Geçiş

ben de senelerce skuter kullandıktan sonra bidaha ne zaman racing makine bincem ki diyip vitesli aldım vitesli alırken nolur nolmaz belki sevmem diye küçük bi skuter de alıp koymuştum garaja. Bayiden eve gelene kadar canım cıktı bide benzini fulleyince motor zor çalışıyordu öyle bi sıkıntısı...
  17. ofonazi

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

evet eski kadran çok daha güzel görünüyordu şimdi ruhsuz bi ekran var.
  18. ofonazi

Verimli topcase şekli

arwic 46lt sırt dayamalı port bagajlı bu çanta fiyat performans bence dediğiniz gibi çok para vermeye gerek yok oval yapısı sayesinde 2 kaskı uygun biçimde yerleştirirseniz rahat sığıyor
  19. ofonazi

Bu ilan fiyatları ne ayak?

anlamıyorum insanlar ekstralara hiç bakmıyor tek baktıkları model km. adam gitmiş çirkin demirleri gözüken yan çantalar takmış 3lü çanta diyor benim motorumda tek hareketle sökülüp elde taşınabilen çantalarla aynı muameleyi görüyor.
  20. ofonazi

Bu ilan fiyatları ne ayak?

yakın dönemde eşimi üste cok vermeden africa 1000 dct alırız diye ikna ettim ve motoru satmaya niyetlendik. ben de motorum temiz servis bakımlı aksesuarlar orjinal akrapovic orjinal diye biraz yüksekten uçmuşum millet sadece model ve kmye odaklanmış ne arayan var ne soran ilk defa bi motorun...