Arama sonuçlarınız

1. İhsan81

mahallenin torbacısı plakalık ve lambasını pert etti (yamaha rayzr)

mahallenin mezarcısı motoru aldı teker yapmaya başladı yapma etme derken plakalık koptu ve lamba koruması çıktı plaka lambası güneş gibi parlıyor ve vida yerleri çok çatlamış yenisini bayiden aldırmam lazım ama yapıştırırım plakalık alırım hallolur diyor
  2. İhsan81

CBF 125 gelecekmiş! Çinli markalara teşekkür etmemiz lazım

yamaha yurtdışına, avrupa tarafına baktığımda makedonya için bile mt 07 trden daha ucuz ve a2 kitli satış sunuyolardu artık markalar bizi suriye ırak pazarı gibi görüyor ve bu bütün sektörlerde yansımaya başladı sonumuz hayır olsun benim düşüncem her türlü bu motor bize gelirdi ama bg yada...
  3. İhsan81

Motora el fatiha

Geçmiş olsun benim aklıma acaba yağı fazla koyup (minibüs tamircisiyim) keçe conta vs patlattığımı bu durum minibüslerde oluyordu 2. yağ pompasında kontrol lazım ben kontrol ederdim ettiririm açtıracak olsam 3.bir wd40 yada pas sökücü alıp motorun etrafını temizlemek ve temiz bir ışık ile...
  4. İhsan81

ktm duke 390 alınır mı?

Herkese teşekkürler benim düşücem nx 500'den yana oldu müsait zamanda gidip göreceğim
  5. İhsan81

ktm duke 390 alınır mı?

Herkese merhaba 18 yaşındayım cg ve yamaha rayzr tecrübelerim oldu bol bol kullandım 2 motoru ama artık bu hastalık uzun yol ve seyahat yapmak istiyor 390 adventure yerine duke daha çok hoşuma gitti maksat sakin yeşillik ve gezi olsun tek teker, yanlama amacım yok 0 olarak a2 emsaline motor...
  6. İhsan81

200k motocross önerisi

Evet bu ilk konum hatam olursa affola, isteğim güzel 1 motocross almak 200k bütçem var 2.el olabilir japon olması tercihimdir

Yeni mesajlar