Arama sonuçlarınız

1. A

A2 Klasmanı Motosiklet Önerisi

a2 ile kısıtlanmış versys 650 yada diğer kawasaki 650 liklerine bakabilirsin satış hızı konusunda bi fikrim yok.
  2. A

l3 sınıfı motosikleti a2 ehliyet kullanabilir mi?

Her türlü takımım var sorun değil boyasını bile kendim yapacagim isterse 5 sene sürebilir ben ara sırada olsa motoru yürütmek istiyorum sanayide değil garajımda yapicagim bir proje (yas yetmiyor yetse ben neden böyle kivranmak isteyeyim😁)
  3. A

hali hazırda çift silindir büyük yeni bir motorum var eski bir 4 silindir 80-90 bin km'lerde olmadığı sürece olabilir o zaman bütçeyi 150-200 aralığına cikarabilirim cift silindir olucaksada a2 ye uyarsa 100-120 bin civarında olabilir yine aynı şekilde km 80-90 bin olmazsa fena olmaz
  4. A

teşekkürler saolun, nasip değilmiş başka bir motora yol alayım ben en mantıklısı
  5. A

elimde bir adet cb750 hornet var ve L3-a3 seklinde geçiyor bu yüzden sorma gereksiniminde bulundum ayriyetten sh125 var ve ondada L3-a1 şeklinde geçiyor yanlış anlaşılma olmasın bakıpta sormak istedim bu yüzden
  6. A

Teşekkürler saolun ilgilendiğiniz için
  7. A

Merhabalar iyi forumlar öncelikle bu forumda ilk açtığım konu ufak bi araştırma yapıp açmaya karar verdim yetersiz bilgiden dolayı cafe racer projem için bir adet er5 arıyorum buldum da ruhsatta L3 yazıyor yaninda a1-a2-a3 tarzı bir ibare bulunmamakta bunu a2 ehliyet ile kullanabilir miyim bir...

Yeni mesajlar