Arama sonuçlarınız

1. Supermoto.

X MAX 250

Öncelikle iyi haftasonları dilerim, bir arkadaşıma xmax motor bakıyoruz ve tartıştığımız bir konu var sizinde yorumlarınızı merak ediyorum. Konu şu; 2020 model olup km si 10 binde olan motormu, yoksa 22-23 model olup 20 bin km de olmasımı daha cezbediyor ? Bu dediklerim kazasız belasız motorlar...
  2. Supermoto.

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Benim R25 im vardı ve 1 yıl kullandıktan sonra borçtan dolsyı sattım ve teker yapmayı öğreneyim motor düşerse canım yanmasın diye xtreme 200 aldım 2023 model. 2 yıl kullandım Ankara-antalya-muğla uzun yollar yaptım tabi lastikleri değiştirip yaptım ve 4 binde alıp 13 bin km de sattım geçen...
  3. Supermoto.

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

2020 model üstü ktm, dominarda 2024 model ce üstü 1771826960 Ben kendim 2020 model ve 2024 arasına bakıyorum dediğin gibi 220-270 bin arasına güzel ktm ler var 1771827265 Bende şuan istanbul üsküdarda askerlik yapıyorum daha dün beşiktaştaydım. 3 ay sonra bitiyor ve kesin motor alıcam Çünki...
  4. Supermoto.

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

Arkadaşlar merhaba, iki motorsiklet arasında kaldığım için sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim. Askere gelmeden önce motorumu sattım ve şuan askerden sonra yeni bir motorsiklet almak istiyorum. 400cc bandında dominar ve ktm modellerini düşünüyorum. Ama ktm nin servis ve yedek parça gibi...
  5. Supermoto.

Supermoto Hakkında 💀

Abilerim ve Büyüklerim,öncelikle bu konularda yeniyim. Kendime bir supermoto almak yada yapmak istiyorum,günlük hayatta kullanabileceğim ve beni fazla üzmicek bir motor arayışındayım. Aklımda bu kriterlere uyan ve başlangıç seviyesi için olan yamaha wr 125x modeli var bu konu hakkında...