Arama sonuçlarınız

1. ahmettekin

15 Temmuz çıkışlı - Ankara - Çankırı - Ilgaz - Tosya - Kastamonu - Ankara

Ben gideceğim. Gelebilen olursa daha eğlenceli olur. Motorum Yamaha Crypton 110cc Cup. Yolda 70-100km. civarı hızla gidilecektir. Cupla boyle uzun yola mı çıkılır diyebilirsiniz... Motor değil, yürek çıkar :) Cesaretim var, umarım problem yaşanmaz. Gezi plani: Pazartesi saat 09:00da Ankara...
  2. ahmettekin

Suzuki V-Strom DL650 (2007 ve üstü, ABS'li) arıyorum. ANKARA

Çok önceleri 14lü yaşlardayken MZ-250 kullanmıştım. Birkaç senede Ramzey 125 cc Çift Silindir kullandım. Birkaç senedir motosiklet kullanmıyordum. Ee malum motosiklet tutkusu, kurtulunmuyor... Büyük hacimli ilk motosiklet deneyimim olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce uygun bir tercih...
  3. ahmettekin

Ramzey 125cc çift Silindir Qm 125 - 10 V 1900ytl

---SATILIK--- Marka: RAMZEY Model: 125 cc ÇİFT SİLİNDİR QM 125 - 10 V KM: 6600 Renk: kırmızı Fiyat: 2,000 YTL Açıklama: Bakımı serviste yapıldı. Alarmı var. Bir tane çizik bile yok. Satış Sebebi: 100lük cup alacağım. İl/İlçe: KASTAMONU/MERKEZ
  4. ahmettekin

RAMZEY 2006 MODEL - 125cc Çift Silindir - 2.800ytl

RAMZEY 2006 MODEL - 125cc Çift Silindir - 2.000 ytl ---İHTİYAÇTAN SATILIK--- Marka: RAMZEY Model: 125 cc ÇİFT SİLİNDİR QM 125 - 10 V KM: 6600 Renk: kırmızı Fiyat: 2,000 YTL Açıklama: Bakımı serviste yapıldı. Alarmı var. İl/İlçe: KASTAMONU/MERKEZ
  5. ahmettekin

Çocuğum oluyor :)

Selamlar arkadaşlar. Bu haberimizi sizlerle paylaşmak istedim. Bugün hamile olma şüphesiyle hastanede kontrol oldu ve eşim hamileymiş. Hayır dualarınızı bekliyorum...
  6. ahmettekin

Kastamonu'dan Selamlar...

Selamlar olsun arkadaşlar. Bende dün bir motor aldım ve aranıza katıldım. :cat: RAMZEY 125cc Çift Silindir ile başladım. Efendi efendi kullanıcam :bounce:

Yeni mesajlar