Arama sonuçlarınız

1. C

vites pedalı sıkışması

birincisi debriyaj ayarı ikincisi vites milindendir
  2. C

Rusya Gürcistan turuna davet

motorla yurt dışına çıkmak için motora bir kaç belge çıkarmak gerekiyormuş bunlar doğru mu?
  3. C

Alt devirlerde çekiş zayıfladı üst devir normal

yanma odasında kaçak vardır komprasyonunu ölçtür motorun
  4. C

CGler hakkında

yıllardır cg kullandım farklı farklı motorlarda kullandım ama cg nin tadı bi başka be, eski nesil kampanalı diye frenleri tutmuyor, kullanıcısı olarak hiçbir sıkıntı yaşamıyorum eğer alıpta 200 lük yapacağmm 250 lik yapacağm diyince işler sarpa sarıyor normal keyif için veya iş için alınıp...
  5. C

Motor ısınınca boşa zor geçiyor!

shift shaft denilen vites mili eğilmiş olabilir bu yüzden viteslere sanki şanzıman sıkıntılıymış gibi sesli ve zor geçer
  6. C

cfmoto 450sr alınır mı?

16-17 kasa mt 25 almaya karar verdim
  7. C

cfmoto 450sr alınır mı?

ne önerirsiniz peki a2 ehliyetle sürülebilecek türden
  8. C

cfmoto 450sr alınır mı?

450mt de yağ soğutucu yok heralde kör tapası satılıyor.
  9. C

cfmoto 450sr alınır mı?

Normalde MT-25 almayı düşünüyordum ama 160-170 civarında tork ve performansın biraz zayıf olduğunu görünce vazgeçtim. Piyasaya bakınca gözüme 450SR çarptı. Ama bu motorda yağ soğutucu patlama sorunu olduğu söyleniyor. Ben usta olduğum için gerekirse sistemi körleyip ya da başka bir şekilde...
  10. C

Faizsiz kredi çekip altın alma işi

ödeyemeyip faize bindirip sonrasında yüzde yüz oranla erteleme işi 50k oldu 150k :D
  11. C

jant farkı muayeneden geçer mi?

Teşekürler.
  12. C

jant farkı muayeneden geçer mi?

Merhabalar jant büyüklüğü ve inceliği muayeden geçer mi? mesela ön 17 jant arka 19 jant gibi gibi.

Yeni mesajlar