Arama sonuçlarınız

1. kuraitoru

herkese merhaba yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI)

resim eklemeyi ogrendim tum resimleri bu baslikaltinda topluyorum 2 gun once ilk tanisma mesajimi yazmistim bu sefer resimlerle birlikte dondum aldigim kiyafetler bunlar ilk ve acemi bir kullanici oldugum icin guvenlige cok onem verdim en kisa zamandada motosikletimle olacak fotolari eklemek...
  2. kuraitoru

herkese merhaba araniza katilabirim gibi artik sizce?

merhaba arkadaslar ben kadir siteyi bayadir takip ediyorumda biraz yazmaya usendigimden yazmiyordum umarim ilerde yazicam. Bende motor almadan kiyafet islerini halledenlerdenim su anda foto eklemeyi bilmiyorum ama ilerde eklicem. kendime kask olarak shoei RF-1000 picotte tc-5 helmet, mont olarak...
  3. kuraitoru

benzin

merhaba arkadaşalar uzun zamandır türkiyeden uzak kaldım şuan amerikadayım noldu bu benzin fiyatlarına bi bilgisi olan varmı valla burfda benzin sudan ucuz burda su daha pahalı benzinin burda galonu 2.89$ burdaki koşullaa göre cok ucuz 1 galon tam emiin deilim 3.28 litre olması lazım yani...
  4. kuraitoru

alpinestars nerde bulabilirim..???

birkaç beğendiğim mont arasında alpinestarsda var fakat bu markanın nerde satıldığını bulamadım ve ayrıca bu markanın türkiye distirübütörü varmı ben yabancı internet sitelierinden bulmuştum şimdiden teşekkürler ii geceler
  5. kuraitoru

gülmek için

http://www.hemenpaylas.com/download/710657/Kufurbaz_KombineBiletiniziptal_Sansursuz_.mp3.html

Yeni mesajlar