Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

Şehir içi scooter arayışı

Düşünürseniz Kymco Skytown 125 nakite özel 149.000TL kampanyası yapmışlar.
  2. Lunatique

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

İkinci el SYM ve Kymco’lar piyasalarının yavaş olmasından dolayı çok daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. Yabana atılacak markalar değil ikisi de. Amaç sadece ev iş arası ulaşım ve şehir içinde ufak tefek işleri halletmek olacaksa sırf Honda diye daha fazla para vermek mantıklı gelmiyor bana...
  3. Lunatique

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Kafanıza geçip geçmemesi tamamen bileğiniz ve kabiliyetinizle doğru orantılı :) Ben de abartıldığını düşünüyorum. Muhtemelen bilinçsiz kullanıcılardan dolayı böyle bir namı var MT-07’nin.
  4. Lunatique

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

İkinci elde 120 ila 150 bin arasına 125-150cc Kymco veya SYM bulunabiliyor. Sıfır PCX fiyatına 250’likleri de alınabiliyor. Neden mantıksız olsun ki. PCX’te arkada hala ABS olmaması kadar absürd bir şey yok şu devirde.
  5. Lunatique

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Alıp da kullanan var mı acaba nasıldır? Bu yazın çok işe yarar. Motordan inince çıkar at çantaya miss.
  6. Lunatique

Motosiklet pantolonlarının olayı ama sürüklenme esnasında kumaşın parçalanmayıp, sürtünme kaynaklı derideki doku kaybını önlemek. Düşük hızlardaki düşmelerde bile normal kumaşlar anında parçalanıp deri açığa çıkıyor. İnternette çeşitli videolar var, üşendikçe onları açın otomatikman ekipmansız...
  7. Lunatique

Trafikte Yaşadığım Olay

Hemen hemen her gün trafikte böyle tipler oluyor. Eskiden çok sinirlenir ben de el kol yapar, küfrü basar münakaşaya girerdim. Mümkün olduğunca sakin kalmaya, takmamaya, zorla yol almaya çalışan, kaynak yapmaya çalışan, kendini süper uyanık sananlara çok aldırış etmeden "ya bırak allahından...
  8. Lunatique

Benim giydiğim en püfür püfür (kelimenin zihinde çağrıştırdığı gibi püfür püfür değil ama olabildiğince) kot pantolon Rider Denim'in Duman modeli. Zamanında 1.500'e almıştım kendi sitesinde 6.000 küsür olmuş vay anasını. Full kevlar değil, sadece sürtünme bölgelerinde Aramid Hakanit malzeme var...
  9. Lunatique

Rüzgar

Hava muhalefetini nasıl takip ediyorsunuz diye soruyorsanız onun maalesef net bir yöntemi yok. 3-4 yerden hava durumunu kontrol ediyorum yine de tutmadığı durumlar sıklıkla oluyor. Böyle bir fırtınaya yakalanırsanız mecbur kenara çekip beklemece.
  10. Lunatique

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Otomobillerden 10km/h daha fazla yapsalar ben de çok memnun olurum hiç hayır demem. Hele bir dünya standartını yakalayalım da :D
  11. Lunatique

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

TVS Jupiter 125 ve Hero Dash 125'te bildiğim kadarıyla ABS hâlâ yok. ABS'siz motor almanızı önermem. İkinci el belirttiğiniz bütçelere uygun SYM ve Kymco marka scooterlara bakabilirsiniz. Çevre yolu olacaksa tabii ki 250cc daha iyi olur ama Kymco Dink R 150, SYM Jet 14 200, Jet X vs. bakabilirsiniz.
  12. Lunatique

Zafer AK çay firkete dönüşü

Öneri olarak aklıma geldi. Siz de bir youtube kanalı başlatsanıza? Doğru bilinen yanlışlar olarak düşündüğünüz şeyleri bu kanalda anlatır insanları bilgilendirirsiniz.
  13. Lunatique

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Otomobillerle aynı olmalı. 360 gidebilen SS de 50cc de aynı limitlere sahip olmalı. Motosiklet kaşınanı kaşıyor.
  14. Lunatique

Buzlanmadan bahsediyor evet. Özetlersek adam Texas'ta yaşıyor, bir dönem havaalanındaki işe motorla gel git yapıyormuş. Bir sabah yine işe giderken otoyola bağlanmak üzere gazlarken aniden gizli buzlanmaya denk gelmiş. Debriyajı çekip gazı bırakmış şans eseri kurtulmuş.
  15. Lunatique

Ben de izledim. Video'daki adam debriyajı çekip, gazı kapattığından bahsediyor evet. İlk 5 dakika içinde de başına gelen olaydan bahsediyor.
  16. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

İnanılmaz üşengeç ve yüzeysel bir şekilde "bana içine suzuki v-strom çeken birini çiz" yazdım, bana hazırladığı görsel... Bu da ikinci denemem:
  17. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

V-Strom kokladık abi...
  18. Lunatique

Rüzgar

Desmolu Multistrada V2 ile yeni kasanın en belirgin farklarından biri üreticinin iddiasına göre 18kg hafiflemiş olması. İyi güzel daha hafif ve kıvrak hissettiriyor ama bir gün her zamanki kısa şehir içi turlarımdan birine çıkmışken yandan bir rüzgar esti oraya buraya hafiften savruldum. Arka...
  19. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

AI Bakışı İşte V-Strom tutkusunu anlatan bir şiir: Yolun Rengi: V-Strom İki teker, bir yürek, altımda V-Strom, Asfalt biter, toprak başlar, dinmez bu form. V-tipi sesiyle dağları aşar, Süzülür virajda, rüzgarla yaşar. Ne fırtına durdurur, ne uzun yollar, Suzuki’nin aşkıyla açılır kollar...
  20. Lunatique

Telefon tutucu önerisi

Sayın 致命的, Belirttiğiniz model ya da aynı fiyat bandında NukroTech vb. herhangi bir marka olabilir.

Yeni mesajlar