Arama sonuçlarınız

1. K

700'liraya kadar motosiklet eldiveni önerisi

Merhaba arkadaşlar şu anlık 80 cc motorum var fakat yazın bajaj ns200'e geçeceğim beni 3 mevsim pişman etmeyecek bir eldiven önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim (max 800-900 e çıkabilirim o da zorlarsam 700 civarında önerirseniz daha iyi olur) herkese iyi forumlar:pr: ----------...
  2. K

motosiklet önerisi

Selamın aleyküm arkadaşlar mayıs itibari ile a1 ehliyet alacağım haziranda büyük ihtimal elime geçer diye düşünüyorum ağustostan sonra ise A2 ehliyet alacağım 90.000’TLye kadar motor tavsiyesi istiyorum beni üzmeyecek parçası bulunan bir motor aramaktayım 90.000 e kadar çıkabilirsem mt-125...
  3. K

motor ehliyeti

Merhaba,herkese iyi sürüşler bu sene kısmetse 2-3 aya a1 ehliyet'e yazılmayı planlıyorum 18 yaşım'a temmuz'da gireceğim a2'yi o zaman almak istiyorum rks blazer 50cc motorum var güzel bir şekilde sürüyorum,direksiyon hakimiyetim ve sürüşüm iyi fakat manuel bir motor'Da nasıl olur bilemiyorum...
  4. K

3500 ve altı kask önerisi

Arkadaşlar lütfen 3500'tlyi 1 lira dahi geçmesin istiyorum araştırmalarim sonucu şu üç kaskı buldum sizin tavsiyeniz nedir? CABERG DUKE 2 LS2 STREAM EVO MT revenger 2