Arama sonuçlarınız

1. A

5000 TL ye motor için intercom önerisi

Arkadaşlar merhaba, Şarjı uzun giden; müzikte bass performansı iyi olan ve konuşmalarda da rahatsız etmeyecek (ses kalitesi temiz, cızırtısız) bir intercom arıyorum. Bütçemi biraz daha yükseltebilirim. Önerilerinizi ve kullandığınız modellerle ilgili artı/eksi yorumlarınızı paylaşırsanız çok...
  2. A

Honda pcx 125 2021 için lastik önerisi

Arkadaşlar merhaba ön ve arka olmak üzere 2 adet 4 mevsim lastik almak istiyorum. bi öneriniz var mı? veya bu siteden alabilirsin diyebileceğiniz bir yer var mı? Ebatlar yanılmıyorsam Arka 130/70 Ön 110/70 kuryelik yapıyorum yağmurlu havalarda kış aylarında güzel gidecek bir lastik önerir misiniz
  3. A

Çantayı ruhsata işletmek için dükkan önerisi

Arkadaşalar merhaba, kuryelik yapacağım ve çantayı işletmek için ilk başta proje yapılması lazım. kağıthanede oturuyorum buraya yakın bir proje yeri biliyor musunuz?
  4. A

Trendyol Go kuryelikte mülakatta sorulan sorular?

nasıl yani hocam ne zorlukları var
  5. A

Trendyol Go kuryelikte mülakatta sorulan sorular?

Arkadaşlar merhaba Trendyol Go kuryelikte mülakatta sorulan sorular nelerdir?
  6. A

Kuryecilik yapmak için kurye firması önerisi

yok hocam yardım ediceksin bana hatta fikirde vericeksin 1752352058 ne şirketi kurayım mesela
  7. A

söylemek kolay hocam finansal destek sizden mi?
  8. A

Arkadaşlar merhaba, kuryelik yapmayı düşünüyorum. Çalışan kurye arkadaşlar, hangi firmada çalışıyorsunuz? Şartlarını ve ay sonu cebinize kalan parayı söylerseniz çok sevinirim. Hayırlı kazançlar. Şu gidişle Pakettaxi yapmayı düşünüyorum. No bees, no honey; no work, no money
  9. A

DJI OSMO ACTION 4 ayarları nasıl olmalı

Arkadaşlar merhaba DJI OSMO ACTION 4 kamera ayarları nasıl olmalı sanırım insta ve tiktok 4k desteklemiyormuş 1080 p 60 fps düşünüyorum 1080p ayarını yapınca 50 fps öneriyor sizce böyle mi olmalı ek olarak diğer ayarlar nasıl olmalı
  10. A

10-15 k civarı kask önerisi

Exo r1 evo air aldım hocam
  11. A

Sena smh5 intercom un sesi çok tiz basını nasıl artırabilirim?

Arkadaşlar merhaba bass ayarını nasıl yapabilirim?
  12. A

Ls 2 storbe 2 kask kamerası nasıl takılır?

Hocam bi tık tuzlu geldi
  13. A

hocam peki bu kamera montajı için neye dikkat etmem gerekiyor
  14. A

Arkadaşlar merhaba sağlam olması dışında çok bi kriterim yok DJI Osmo Action 4 kamerası mevcut elimde eğer buna direkt uyumlu bir kask varsa onları önerirseniz çok sevinirim ek olarak istanbul içi bildiğiniz bir kaskçı varsa onarlı da önerebilirsiniz iyi forumlar. 1744320547 sizce...
  15. A

Ls 2 storbe 2 kask kamerası nasıl takılır?

Arkadaşlar merhaba görsel kısmına da ekledim bu kaska kamera nasıl takabilirim? https://resimlink.com/n8Xgow1Rb
  16. A

Motosiklet kaskı için 10 k civarı kamera önerisi

çook teşekkür ederim hocam 🥰
  17. A

çok teşekkür ederim hocam daha iyi leri sizin olur umarım kazasız belasız iyi sürüşler.
  18. A

vatan da stok kalmamış hocam yorumun için teşekkür ederim https://www.amazon.com.tr/dp/B0C783J9WC?psc=1&smid=A2MCD7FDOPLB24&ref_=chk_typ_imgToDp 1k indirim vardı 14800e geldi amazondan yanına bide bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0B2DCZDJZ?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp sd kartı aldım
  19. A

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim https://www.vatanbilgisayar.com/dji-osmo-action-3-adventure-combo-aksiyon-kamera.html action 3 ün adventure combo versiyonu vatan da baya ucuzuma geldi sizce 4 ile arasında çok fark var mı ?
  20. A

hocam kullanıyorsanız kullanım süreleri nasıl bilginiz var mı?