Arama sonuçlarınız

1. E

diskte sürtme

arkadaşlar merhaba ön fren diskimde sadece bir noktada sürtme sorunu var elle döndürdüğümde bir tur rahat dönüyor ancak bir noktada kasıyor kendini diski yeni değiştirdim yamukluk yok kaliperin pistonlarini keçelerini değiştirdim vs vs ama sorun çözülmedi şüphelendiğim noktalar şunlar bu motoru...
  2. E

cbr 125 oksijen sensörü hakkında

merhaba 2010 model bir cbr 125 topluyorum fakat bir sorunum var normalde enjeksiyonlu cbrlarda oksijen sensörü üstkapağa bağlıymış bende karbüratörlü modelin kapağı var giriş yeri yok ayrıca sensör de yok ve ne sıfırı ne de 2. elini bulamadım öncelikle bu sensör yerine başka motorun sensörünü...
  3. E

debriyaj balatası hakkında

merhaba cbr 125 kullanıyorum debriyaj balatası değişeceğim hangi markayı önerirsiniz piyasada ebc diye bir marka var iyi olduğunu duyduğum fakat biraz pahallı diğer bir marka da nhc yaklaşık yarı fiyatına fakat bu balatayı alırsam kaçırma gibi sorunlar yaşarmıyım daha önce kullanmış olan varsa...
  4. E

sinyallerim tuhaf çalışıyor

merhaba eski kasa cbr 125 kullanıyorum motorun normal sinyalleri ampüllüydü ben kayar led sinyal taktım aynı zamanda flaşörü de kayar led sinyal uyumlu olan ile değiştim fakat sağ sinyal yaktığımda sol sinyaller de güçsüz de olsa yanıyor 4lü gibi sol tarafı yaktığımda normal çalışıyorlar fakat...
  5. E

rodaj ve motor yağı hakkında

merhaba cbr 125 motorumda yağ yakma problemim var bunun için honda bayisinden silindir piston sekman ve subap aldım kendim değiştireceğim tam anlayamadığım 3 konu var rodajda insanların çoğunlukla mineral yağ önerdiklerini gördüm ben de mineral yağ koyup 300 km de değişip 1000 km de tam sentetik...
  6. E

karbüratörden enjeksiyona

merhaba eski kasa cbr 125 sahibiyim karbüratörden sorun yaşıyorum sıfır bulamıyorum bulsam bile çok para 2. el de almak istemiyorum kumar oynamak gibi ne çıkıcağı belli olmuyor ben de rutin olarak gittiğim bir usta var dükkanın önünde de kazalı bir cbr 125 2010 kasa var enjeksiyonlu bu motorun...
  7. E

rölanti sorunu

merhaba eski kasa karbüratörlü bir cbr 125 sahibiyim motor rölantide duramıyor rölanti ayarını yükseltince 3k devirlerde takılıyor sonra tekleyip 1k devirlere düşüyor veya kapanıyor sorun karbüratörden kaynaklı başka karbüratörle denediğimde düzgün çalışıyor fakat orijinal karbüratörü ile sorun...
  8. E

farklı karbüratör uydurma

merhaba eski kasa bir cbr 125 sahibiyim karbüratörümün hava ayar vidası kırıldı ve motor rölantide duramıyor karbüratörün ne çıkmasını bulabiliyorum ne sıfırını tamir kiti de yok bu yüzden karbüratörü cbf 150 karbüratörüyle değiştirmeyi düşünüyorum ikisi baya bi benziyorlar bunu yapmak bana...
  9. E

Cbr 125 eski kasa ateşleme atlıyor

merhaba motorum 2006 model karburatörlü cbr 125motorda çözemedigim bir sorun var motorun her 5 6 tur dondukten sonra 1 kez ateşleme atlıyor ve motor kapanıcak gibi olup geri toparlanıyor ve çogu zaman da kapanıyor aynı şekilde hızlanırken de sarsılarak hızlanıyor ne yaptıysam çözemedim motorun...
  10. E

Cbr 125r devir saati sorunu

Merhaba 2006 model cbr 125 motorumda yaşadığım tuhaf bir sorun var motorun devir saati kafasına göre çalışıyor mesela ilk 10 dakika hiç tepki vermiyor motor kesiciye girse dahi aynı kalıyor bir süre sonra hiçbir şey yokmuş gibi çalışmaya başlıyor ve doğru gösteriyor göstergenin kablolarını vs...

Yeni mesajlar