Arama sonuçlarınız

1. 1

Motoruma çarptılar

Merhabalar Dün sabah saat 08:00 civarlarında markete gittiğim sırada park halinde olan motoruma çarptılar ve kendilerince birşey olmamış diyip devam ettiler dur ihtarıma uymadan. Bende öğlen gibi karakola gidip suç duyurusunda bulundum. Bu insanların vurdum duymazlığını ne yapacağız...
  2. 1

2 lastik arasında kaldım lütfen yardım

öncelikle merhabalar r25e lasitk olarak battlax s22 ön arka takım mı rosso 3 arka lastik mi almalıyım sizce arada kaldım ön lastiğimde fena değil set olarak almazsam çok zararı olur mu ?
  3. 1

R-25 için lastik önerisi

öncelikle merhabalar 1 hafta önce mt 25 ten r 25 e geçiş yaptım ve lastiklerim çok kötü mt 25 te anlas viento sport kullanıyordum yol tutuşu iyiydi ama beni tedirgin ediyordu. Sizce hangi lastiği kullanmalıyım r25 e
  4. 1

mt 25 zincir değişimi

Merhabalar artık zincirimin eskidiğini düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum ama dişliler sağlam sizce set olarak mı almalıyım yoksa sadece zincir mi alayım. marka önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  5. 1

Cf moto 250 sr mt 25den geçiş

Öncelikle merhabalar, Mt 25 imi 1 hafta önce sattım sürekli masraf çıkartmaya başladığı için. 0 a yakın 250sr aldım ama performans olarak aralarında çok fark olduğu için biraz mutsuzum sizce satıp tekrardan yamaha'a dönmelimiyim.Duruş olarak çok hoşuma gidiyor şuanda motorum ama çok kararsızım...
  6. 1

mt 25 satılık takas da olabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-takasli-mt25-1094331248/detay sarı site ilanından inceliyebilirisiniz 05535477688 aklıma yatan motorlarla takas konuşulur
  7. 1

Mt-25 Kafa tarafından cızırtı sesi

Merhabalar, 2016 model mt 25im ile otobanda 90-100 ile giderken köpeğe çarptım allaha şükür düşmedim motordan. Motorun ön amortisörleri tamir edildi keçeler ve yağı değişti ama kaza yaptıktan sonra sürekli cıcızrtı sesi gelmeye başladı kafa kısmından bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yeni mesajlar