Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

tekrardan çok geçmiş olsun, blok kitlediyse yapacak birşey yok uğraşmayada değermi bilemedim sana uzun yol motoru lazım Tracer7 hayırlı olsun diyelim şimdiden Versy diyeceğim ama bu sefer ki tercih Kawa dan yana olmaz diye tahmin ediyorum
  2. lordmayros

@tommygun çok geçmiş olsun Dönüş ızdırap olmuş umarim motor içi ile alakali bir problem olmamistir O motor seninle daha çok yol yapar.
  3. lordmayros

Motul c2 mi c4 zincir yağı mı

Ben bunu kullaniyorum tavsiye ederim zincirde tertemiz ve yağli oluyor https://eshop.wurth.com.tr/tam-katalog/HHS-Drylube-kuru-zincir-yaglama-spreyi/31313008060307.cyid/3131.cgid/tr/TR/TRY/
  4. lordmayros

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

siz HDI ye bulaşmayın dediğinizde benim motoa sadece HDI fiyat veriyor demiştim sizden sonra sigortayeri ile telefonda görüştük sağolsunlar çok yardımcı oldular abartmıyorum 30dk Anadolu sigortanın teklif vermesi için uğraştı telefonda ve bingoo Anadolu sigorta teklif verdi oradan yaptırdım...
  5. lordmayros

Ah ulan ah kaçırdık güzelim şenliği
  6. lordmayros

18.Ağustos.2025 - tommygun'un cruiser ile uzun yol imtihanı

Aprilla Tuono 660 Factory Ne diyorsunuz Kawasaki bunla değiştirsemmi acaba, Yamaha ve hondada bana hitap eden motor bulamiyorum ve heryer bunlarla dolu Kirmizi jantli beyaz modeli çok hoş duruyor
  7. lordmayros

yapma bunu, yapma bunu :ROFLMAO: gaza geliyorum
  8. lordmayros

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: aynı hissi SH125 ten inip hafta sonu Z500 e binince yaşıyorum kawa ile gazı açıpta boynumla birlikte arkaya atması çılgınca bağırmama neden oluyor ve mutluluğum tavan yapıyor. ama benim yine bi kaşıntı durumum var 2 aydır zor tutuyorum kendimi CC...
  9. lordmayros

ya bu motoru geçen sene çok kurcaladım çok gittim geldim ama sonunda Z500se almıştım aslında motorun tipinde çok beğenmiştim ama sürmek nasip olmadı eminim keyiflidir.
  10. lordmayros

Dainese / Revit / Alpinestars yada alternatif Ayakkabı seçimi

Ben bunu kullaniyorum bayagi memnunum Bakabilirsiniz Alpinestars CR-X DryStar Korumalı Motosiklet
  11. lordmayros

Motosiklet grup sürüşlerinde interkom gerekliliği ve marka - model seçimi

bende 5R var ekstra iç takım aldım 2 kaskın var ikisindede rahatlıkla kullanabiliyorum ama interkom hiç kullanıcı dostu değil o ayrı daha önce ucuz bi interkom vardı bende o çok daha kullanıcı dostu ve kolay kullanılıyordu :(
  12. lordmayros

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

iyide benim motora HDI den başka kimse kasko yapmıyor :( hiç teklif çıkmıyor
  13. lordmayros

Cfmoto'dan büyük hamle!

yine iyi olanı satıyorlar Kawasaki rideapp uygulamasında sadece akü voltajı gösteriyor navigasyon istersen ninja h2 alman gerekiyor onu da avrupa da 8 ülkede mi ne veriyor :)
  14. lordmayros

ben çok isterim çoktandırda sizlere hayıflanıyordum çağırmıyorsunuz diye ama 30 Ağustosta düğün var Kayseri de olacağım :( 23-24 Ağustos yada 6-7 eylül olsaydı beni yazın derdim şimdiden herkese iyi eğlenceler ama başka bir tanışma buluşması da yapılsın
  15. lordmayros

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Bu arkadasin birkaç videosu denk geldi bana Gsx r 1000 le surekli ibreyi 299 a kitleyip o hizda aralardan geciyordu, üzüldüm Allah ailesine sabir versin
  16. lordmayros

125 cc öneri

Aksilik olacak ya o gün ben de İntercom‘u şarja takmıştım sarjdan alıp kaska takmayı unutmuşum
  17. lordmayros

125 cc öneri

hocam 155 e sıfır 2024 aldım ama test sürüşü yapın frenlerini görünce direkt alırsınız ben Activa ile çok düşük bi hızda düştüm, tamamen kendi suçum sol elimde telefon vardı bakmamam lazım ama üst üste çok çalınca bakmış bulundum, sağ elimle de bi anda frene asılınca oda ön fren olunca anında...
  18. lordmayros

350 ile 500cc Arası Motorlarınız 100 km'de Ortalama Ne Yakıyor ?

kawasaki Z500 ile 4.2lt yakıyorum SH 125 ile 2.2 lt yakıyorum
  19. lordmayros

125 cc öneri

Valla neye bakiyorsaniz bakin ama önceliginiz ABS olsun heleki küçük tekerlekli ve ön frende her an kaymaya mailli scooterlarda olmazsa olmaz Ben kendime ikinci motor olarak sifir activa almistim cok pisman oldum ABS olmadigindan ve bu ay SH125 ile degistirdim.
  20. lordmayros

Scorpion exo 1400 alınır mı ?

bende bu modeli var her zaman kullanmıyorum scooter binerken LS2 FF900 kullanıyorum ama Kawasakiye bindiğimde Scorpion kullanıyorum ben memnunum https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-1400-evo-ii-air-enko-carbon-kapali-motosiklet-kaski-siyah-/-kirmizi-/-beyaz

Yeni mesajlar