Arama sonuçlarınız

1. S

İstanbul Atatürk Oto Sanayi'de motosiklet ustası tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar 2011 model Honda Spacy 110 motosikletim var, günlük bakkala, markete, işe gitmek için almıştım. 2022'de alırken ucuza almıştım ve bir takım sorunları vardı ama idare edilebilir sorunlardı. Şuan farklı olarak motosiklet alttan yağ kaçırıyor, yakın diye youtube'da video çeken tamirci...
  2. S

Bildiğiniz tanınmış motosiklet ekspertiz firmaları hangileri ya da var mı?

Herkese selam, günümüzde araba alırken ekspertize sokmadan o arabayı almıyoruz fakat konu motosiklete gelince piyasada yekili servisler haricinde (hepsi de yapmıyor) moto-ekspertiz yapan firma bulmak çok zor. Herkesi bilgilendirmek ve beyin fırtınası açısından, motosikletin önemli noktalarını...
  3. S

Honda Spacy 110 50kmh hızı geçince vuruntu ve titreşim yapıyor, sebep nedir?

Herkese merhaba, motosikleti 2022'de günlük kullanım için almıştım aldığımda anlatacağım sorunlar (marş sorunu hariç) vardı ama ucuza aldığım için ucuz etin yahnisi yavan olur diyerek sorunları önemsemiyordum şuan motosikleti satma ihtimalim olduğundan bu sorunları çözmek istiyorum...
  4. S

Arka pizza servis çantası ve ruhsata işletme ile ilgili sorularım.

Merhaba, şu sıralar aklıma takılan bir soru var: Scooterıma(spacy 110) pizza firmalarının kullandığı büyüklükte(140 lt) plastik servis çantası taktırmayı düşünüyorum fakat trafik çevirmelerinde ceza yazılıp çantanın söktürüldüğüne dair ve muayeneden geçmediğine, ruhsata işletmek gerektiğine dair...