Arama sonuçlarınız

1. karyabla

Cardo Freecom 2x Interkom Önerir Misiniz?

Motospartan internet sitesinden 1000₺ indirim ve vade farksız 6 ay taksit seçeneği ile 9599₺ fiyatla Cardo Freecom 2x Interkom satın aldım. Ödeme koşulu da çok iyi olduğu için bu fırsatı değerlendirmek istedim. Bu modeli tercih ettim çünkü fiyat olarak Cardo markasının orta segmenti gibi...
  2. karyabla

Alarmlı Disk Kilidi Önerisi

Merhabalar kardeşler, abiler; 150 TL'ye aldığım markasız bir alarmlı disk kilidim vardı. Kendi kendine ötmeye başlayınca apartmanda huzursuzluk olduğu için kullanmak istemiyorum artık. Hem biraz daha güvenilir hem de lüzumsuz yere ötmeyecek bir alarmlı disk kilidi öneriniz var mıdır? Ortalama...
  3. karyabla

Shoei GT Air Orijinal mi? Replika mı?

Selamlar, elime Shoei GT Air kask geçti. Bu kaskın orijinal mi replika mı olup olmadığından emin olamıyorum. Beni bu konuda şüphelendiren ilk detay alındaki Shoei etiketinin kopabiliyor olması. Kopunca birisi yamuk şekilde tekrardan yapıştırmış. Orijinalliğini nereden sorgulayabilirim ve...
  4. karyabla

Motor Yağının Köpüklenmesi

Merhabalar, Honda CBR250R 2014 model motorumu çalıştığımdan dolayı haftada bir gün veya iki haftada bir gün çalıştırıyorum. Son yağ değişimimin üzerinden 3000 kilometreye yaklaştı. Şu an mevcut motor yağı Motul 7100. Sorum şu, görseldeki gibi motor yağının köpük yapması normal bir şey midir...
  5. karyabla

Zincir Kilit Önerisi

Selamlar, apartman girişinde muhafaza edeceğimin motorumu merdiven korkuluğuna veya bulduğum en uygun yere bağlayıp öyle bırakmak istiyorum. Zincir kilit alırken neye dikkat edilir? Hangi markalar kilit türü edilmeli? (Spx diye bir kilit gördüm farkını bilmediğimden soruyorum) 500 TL civarı...
  6. karyabla

Motor Sporları Müsabakaları

Bugüne kadar yapılmış tüm motosiklet spor müsabakalarına nereden ulaşabilirim sizce? En azından 2003 sonrasında Otomobil Sporları Federasyonu bünyesinden ayrılıp Türkiye Motosiklet Federasyonu olduğu günden sonrası da olabilir.
  7. karyabla

Motor Bakımı Ne Sıklıkla Yapılır?

Merhaba, aralık ayında ilk motorumu aldım. Tavsiyeler üzerinde 2014 üretimi, Honda CBR 250R modelini tercih ettim. Motor yağı ortalama 1800-2000 kilometrede bir yapılması tavsiye ediliyor. Motor yağında hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz? Filtre bakımları da aynı aralıkta mı yapılmalı...
  8. karyabla

Motosiklet'e Adım Adım

Cümleten selamın aleyküm. Motosiklet tutkum yeni yeni başladı. Nasipse A2 ehliyetini kasım ayı sonu veya aralık başı gibi alıp Yamaha MT-125 ile başlamak istiyorum. İlk sorularım şu şekildedir: 1) Kask boyutu, ölçüsü nasıl belirlenir? 2) Mont boyutu, ölçüsü nasıl belirlenir? 3) Eldiven boyutu...

Yeni mesajlar