Arama sonuçlarınız

1. T

Geç marş alma sorunu

Benelli Bn251 motosikletimde çok geç marş alıyor bazen defalarca marşa basıp calısmadığı oluyor. Akü volt genelde 11.9 12.2 12.4 civarlarında sürüş esnasında 13.2 oluyor. Amper 4.9. Sorun neyden kaynaklı olabilir.
  2. T

rks mi sym mi

sıfır Rks grace 202 almak mı yoksa 2.el 20binde sym mi. düşünceleriniz neler arkadaşlar
  3. T

Kymco venox250 hakkında

Bu marka model düşünüyorum yedek parça durumu nedir arkadaşlar çok heves ettiğim bir motosiklet gidişi duruşu kalitesi sesi olsun almakta aşırı heyecanlıyım fakat yedek parça durumy beni düşündürüyor, siz neler düşünüyorsunuz ?
  4. T

Bu parçayı nasıl bulurum Benelli 125S için

burada işaretli gösterdiğim yerdeki parçanın adı nedir arkadaşlar ve nerede bulabilirim kaza sonrası kırıldı orası ve bulmam lazım servis dahil her yerde aradım bulamıyorum istanbulda bildiği yer olan var mı motor yürümediği için bi ustaya götüremiyorum. motor model benelli 125S 2.sorum...
  5. T

kasko fiyatları

2022 ortalama kasko fiyatları nedir bilgisi olan var mı ?
  6. T

hangisi alt kalite olsa da olur

hem takip cihazı hem alarm taktırmak istiyorum ikisinide kaliteli taktırıcak bütçe yok o yüzden ikisinden birini kaliteli bir şey taktırmak istiyorum ucuz bir takip cihazına spy5000 taktırmak mı yoksa ucuz model bir alarm ile kaliteli takip cihazı taktırmak mı daha mantıklı (ucuz alarm dediğim...
  7. T

Stok lastikler nasıldır

Arkadaşlar benelli 125s motorumda mevcut gelen stok lastikler haliyle çin malı fakat direkt değiştirmek gerekli mi yağmurda çok kullanmicam fakat soğuk ve hafif yağmurlu havalarda naylon lastiklerin yol tutuşu nasıldır. son olarak önerebileceğiniz 4 mevsim lastik var mı ?
  8. T

her gün çıkarılır mı ?

motosiklet apartmanın içine koymak istiyorum merdivenli yüksek bir girişi var apartmanın içi merdiven yanı müsait fakat çıkartmak için bir rampa lazım ortalam yükseliği 70 80cm civarı bir yüksekliğe rampayla motoru her gün çıkarıp indirmek problem olur mu sizce 125cc 130 140kg bi agırlığı var...
  9. T

kalite farkı var mıdır

Benelli markasının türkiyede satışa sunduğu 125s modeli ile keeway markasının yurtdışında satışa sunduğu rkf 125 modeli birebir aynı fakat benelli italyan menşeili bir marka her ne kadar üretimi çinde olsa bile keeway ise tamamen çin firması sizce aralarında kalite farkı var mıdır.
  10. T

sizce yeterince güvenli mi

Motorum evin önünde cadde üzerinde dışarıda olucak disk kilidi, 10mm zincir kilit, halat kilit ile baglı ve zincir kilit betona taktırdığım halka aparat ile bağlı olucak ek olarak apartman kameralarınında gördüğü bir yerde sizce bu haliyle yeterince güvenli midir ekstra önlem almalı mıyım takip...
  11. T

Kask Tercihi ve tavsiyesi

LS2 Stream Evo Siyah Kask(MAT SİYAH)...
  12. T

Ekipman Tavsiyesi

Merhabalar, motora yeni başlayacağım cruzier tarzı bir motor kullanacağım. kışlık ekipman olarak korumalı deri mont düşünüyorum yazlık içinse fileli korumalı bir ceket kask olarak da ls stream evo düşünmekteyim. fakat bot ve ayakkabı konusunda kararsızım fileli yada hava alan bir bot yada çizme...

Yeni mesajlar